![]() |
Pitanje o povratu novca
Pozdrav,
Vjerojatno vec negdje pise, medjutim searchom nisam nasao. U servis sam odnio graficku karticu na garanciju, koja se ispostavila da je neispravna. Posto je popraviti ne mogu, a istu takvu karticu mi takodjer ne mogu dati (jer ih nema vise uopce) ponudili su mi da kod njih uzmem nesto drugo u toj vrijednosti. Imam li ja pravo traziti nazad povrat novca? Hvala! |
Odgovoreno već jedno milijun puta - imaš.
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=49355 |
Obzirom da se radi o postu iz 2006., vjerujem da je bilo promjena u zadnjih 8 godina. :)
Trazio sam bas u zakonu, ali ocito lose trazim... |
Citiraj:
Nije bilo nekih promjena po tom pitanju zadnjih par desetljeća. :D |
Odlicno, znaci pare nazad, tnx :)
Usputno, kako se Links slaze sa tim zakonom, ako znate? |
Nije im drag :-)
|
Citiraj:
|
Ni meni. :D
|
znam :D
|
Nitko ne želi vraćati lovu :) U principu svi ponude zamjenu, ali vraćaju lovu ukoliko to tražiš. Moraju :)
Mislim da s Linksom ne budeš imao problema. |
To je ujedno i jedna od većih rupa u zakonu.
Ljudi "obnavljaju" računala zbog te rupe sa raznim "kvarovima". |
Da ne otvaram novi temu, imam tipicnu situaciju "povrat novca i robe u roku 14 dana prilikom kupovine na daljinu".
22.8 sam dogovorio s njima slanje robe nazad 29.8 na moj upit potvrdili su primitak robe i rekli bit ce uplata u roku par dana 7.9 saljem mail jer nema uplate 9.9 zovem jer ne odgovaraju na mail, kazu valjda zapelo u racunovodstvu, taman ce ici provjeriti sta je bilo 13.9 saljem mail jer nema uplate Do danas ne odgovaraju, pa planiram opet nazvati. Ako sam dobro pohvatao zakon o zastiti potrosaca, oni od obavjesti o prekidu ugovora imaju rok od 14 dana da isplate lovu. Svi rokovi su vec prekoraceni, ima li jos nesto sto moram znati prije nego nazovem? |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Links? |
Citiraj:
Nije Links u pitanju, nevezano je za tematiku foruma. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:29. |