![]() |
Online kupnja sunčanih naočala
Postoji li kakav provjereni online store za sunčane naočale, osim ebay-a, ne moraju biti neka marka samo da su koliko toliko kvalitetne sa UV zaštitom?
|
http://www.selectspecs.com/
Koliko sam vidio, svi ih hvale. Naručio jedne za vid pa ću javiti iskustva. |
|
|
Koje tj gdje (može i fizički) nabaviti neke povoljne, a opet solidne sunčane naočale? Marke me ne diraju previše, niti ekstremno pazim cvike pa je poželjno nešto 100,200,300kn maks :)
|
Onda Polaroid!
Imaš ih u svim većim centrima (W.Gate, Arena Centar itd...) dakako za ZG pričam. |
generalno na njih sam i ja mislio, par komada kojih sam imao pokazalo se vrlo dobrima, ali s druge strane ovo što sam malo na ebayu i netu našao je i duplo skuplje od predloženog budžeta
|
http://www.ebay.com/itm/Mens-Cool-Po...item35c9f070da
Kupio prije dvije godine identicne, prosle nekoliko mora, oceana i pola Sahare.Preporuka |
Citiraj:
|
:DNisu, jos vidim ko zmija.Za tu lovu su odlice a jos su i polarizirane.
|
Onda puno hvala na linku, uzet cu ih.
P.S. si vidio ko zmija i prije tih naocala ili poslje :) jer ja vidim ko krtica.... |
Vidim na njima ima Police znak - jesu li ovo kopije da nebi plaćao basnoslovne cifre za uvoz krivotvorene robe
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A pod opisom piše, da nemaju nikakvih oznaka...sad dal je tako ne znam, nadam se da će na paketu pisat gift i da neće kontrolirat pošto je mala cifra!
|
To sa giftom ima 100 godina ne prolazi tako da otvaraju skoro sve na carini.
|
Prvi glas...meni do sad hvala Bogu nis nisu otvarali....
A zadnje sam kupio ps4 igru od amera i majmun mi stavio punu cifru i napisao kaj salje...i nisam cak ni pdv platil. |
Meni su dosad otvorili jedan paket s iHerba, iz Amerike, prešao je onih 160kn za doslovno par kn i gamad mi lupila PDV, jer unutra nije bilo računa, a u pitanju su bili vitamini i zdrava hrana. I gamad gledala cijene toga kod nas i prema tome mi PDV lupili. -.- Žalila sam se, donjela im isprintani račun gdje se vidi kolko to točno košta tamo (jedno 3 puta jeftinije), al nije prošlo.
Osim toga, apsolutno nijedan paket mi nije bilo otvaran. Evo, neki dan mi od kineza torba stigla, u ogromnoj kuveri, a na njoj vrijednost 5 dolara i piše "car charger". :lol2: S druge strane, stigao mi je i paket u vrijednosti kojih 300-ak kuna, neotvaran, bez ikakvog PDV-a, također iz Kine. Al stvarno, u ovih par godina kolko naručujem, nikakvih problema, nijedan paket otvaran osim ovog jednog. I to je prvi i zadnji paket s iHerba koji su otvarali, poslije toga nijedan paket s te stranice nije otvaran, neovisno o vrijednosti. |
One s prvih par postova su i dalje jedine za narucit?
Trebam curi narucit neke ray banice pa gledam di jeftinije proc |
Citiraj:
pa da ih ja kupim |
Nemam pojima tko ih koristi ali evo jos uvijek su zive.
|
Citiraj:
Danas mi stigle i to u rekordnom roku. Za tu paru odlične. Imaju sa s,trane oznaku "police". hvala, |
Odlicno,drago mi je da si zadovoljan.
|
Citiraj:
Ali stvarno, dizajn je robusan, čvrst, stakla su zadovoljavajuća.. ma nemam riječi. Svidjelo mi se kako su lagane, skoro pa ih i ne osjetim. Kvalitetan i čvrst okvir, ali lagan. |
|
Citiraj:
|
Da li bi netko bio dobra dusa pa mi zeo te jedne ocale preko Eyeba, ja mu piknem lovu na tekuci i naci ce se za manipulativne troskove
|
Znaci uzmem ih bez straha da ću morati platiti uništenje ili što već
|
Mene iznenadilo da je to proslo s tim logom unutar "police" iako to nema veze s police :P Jos bolje da tog nema po meni, ali eto izgleda prolazi.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:46. |