![]() |
preglasan vent na napajanju
imam napajanje 400w i na njemu vent od 120mm. buka koju vent stvara je toliko glasna kao da stvara 50dB. ako ima kakvo rijesenje da malo stisam taj vent neka se javi,jel necu jos dugo izdrzat:grrr:
hvala |
Re: preglasan vent na napajanju
Citiraj:
|
Kreativni Fleks:D
O kojem napajanju je rijeć? Jedino da zamijeniš vent ti preostaje ili novo napajanje |
Mislim da bi ciscenje ventilatora resilo problem ili mozda menjanje.
Mada bi onda izgubio garanciju na napajanje, ako vec nije prosao garantni rok. |
Dali se vi ikad pitate zašto su šroteks napajanja lagana? Očito ne :smoke:
E vidite djeco jedan od razloga je mali pasivci za hlađenje. Čitaj: potrebuje jači vent za rad. Ili ti više buke. Na takvim napajanjima baš i nije pametno stavljat tihi vent. Naravno momak nije reko koje napjanje posjeduje :rolleyes: , ali moja prepostavka je šroteks. @Mrkonja: Ja jesam kreativan. Da li imaš nešto protiv? |
Tebi je najlakse odgovorit promjeni napajanje:rolleyes:
To bi ubiti trebala bit zadnja opcija a ti odma paf Daj covjeku neki korisniji savjet osim ovog:gringo: |
da Fleks imas pravo,napajanje je sroteks,jel da sam zano marku naveo bih je u svojem postu.
ovo za mjenjanje napajanja mi je mogao reci svaki laik.;) ovo napajanje ne zelim mjenjati zato sto me super sluzi vec duze vrijeme. jel ima jos kakavu ideju? |
Citiraj:
Za 290kn kolko košta čiftek delta (tiho i dobro napajanje) ja se nebi zezao. 290kn je dosta velik novac, ali u usporedbi sa ostatkom PCa.... A o ideji mjenjanja venta na takvom napajanju nebi opet počinjao.... |
Citiraj:
|
ako nije pod garancijom otvoriš i očistiš.....probaj našpricat VD40 po motoru....pa vidi dali je tiši.......ventilatori znaju postat bučni s vremenom....ako je on taj koji ti stvara buku, a ne recim trafo.....onda ga zamjeni
Glacialtech Silent Blade BLACK, 80x80x25mm, 19dBA 21,33 kn nije Papst ali je tih ako si DIY frik....možeš pogledat kolko imaš AL hladnjaka i koliki su pa eventualno njih zamjeniti većim (da nedođe do pregrijavanja ) ako je protok zraka mnji sa novim ventom i na kraju možeš napraviti uz malo dobre volje sa dva ovakva ventilatora push-pull kombinaciju....onda se nemoraš sekirat oko aluminija |
burke hvala na pomoci! otvorit cu napajanje pa cu pogledat;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:13. |