![]() |
Zvucna karta za 5.1 i pojacalo
Drugari, hocu da kupim kucni bioskop 5.1 i prikljucio bi ga na komp
za zvucnu kartu preko optickog kabla. Zanima me najjeftinija solucija za zvucnu kartu sa izlazom za opticki kabal? Koju uzeti? A druga solucija je za pojacalo: http://i.imgur.com/ENyCLRJ.jpg Da li na ovo idu 4zvucnika po 100 vati? I koja povoljna zvucna karta bi mogla za ovo? |
Citiraj:
Ako ti je samo važna optička veza možda bi najeftinija solucija bila nova matična. Ne sječam se kad sam vidio neku bez onboard zvuka... Citiraj:
Citiraj:
Mislim , očito ti treba stereo izlaz a to je nekakvav minimum minimuma za svaku zvučnu pa ...se sve svodi što točno želiš? Najeftinija zvučna koju sam imao je bila nekakva ibej zvučna od desetak dolara koja je bila božja žalost. A nisam je ni koristio za muziku. Nju sam zamjenio s Behringer UCA-202 koja je isto bila relativno jeftina te je funkcionirala / funkcionira vrlo dobro za ono što mi treba. Jedno vrijeme sam imao Xonar DG i to je stvarno ok kartica za novce koje košta tako da se s bilo čime skupljim nikad nisam zamarao... |
Citiraj:
|
S tom pločom bi ti najlakše bilo ugurati zvučnu ali s obzirom na okolnosti, to mi se čini ono 'skuplja pita od tepsije'...
Ne znam koliko bi zvučna kartica tu došla došla do izražaja...a ako ti ista treba isljučivo za optičko spajanje - mišljenja sam da bi puno više profitirao zamjenom ploče. No prije bilo čega najbolje da staviš par brojaka na papir i provjeriš racunicu. Tipa , koliko možeš dobiti za tu ploču i koliko bi došla druga te jel potrebna doplata veča nego li košta npr. spomenuta Asus kartica... |
A u što bi upiknuo taj optički izlaz? Pitanje je da li se isplati to sve, koji su novci u igri, neki modeli koji su ti zanimljivi? Receiver i zvučnici?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:02. |