![]() |
Stacker + floppy = kako?
Sa kućištem sam dobio dvije vodilice za koje pretpostavljam da služe za montažu floppya. Ali, kako god ih okrenem, ne ispada dobro. WTF?
I da, u manualu nije objašnjeno za što služe te vodilice niti kako se floppy stavlja. Pomoć... |
Pricekaj 3.0 verziju stackera :D
....sta ce ti floppy ? istina ponekad dobro dodje ali onda ga spojis i maknes kad ti ne treba, ili kupis USB verziju istog. |
Re: Stacker + floppy = kako?
Citiraj:
|
Ma koji crni flopy u kučištu. Drži ga sa strane kad zatreba, priključiš kad MORAŠ i to je to. :D
|
Ja drzim flopi u kompu sam radi izgleda ofarbo sam ga u crno i ostavio nek stoji nisam ga prikljucio u struju niti sam stavio kabl:D
Treba zalemit konektore za struju malo su se iščupali i neda mi se ih lemit. |
Re: Re: Stacker + floppy = kako?
Citiraj:
|
Nikad se nezna:D
|
Meni je ipak non-stop spojen ;) služi mi uglavnom za flashanje BIOSa (iako sada kada sam sredio to neznam uopće šta ću s njim) ali je još uvijek jako dobra stvarčica držač (lol) u kompu ak nemaš na šta zaljepit sharkoon laser led:D
|
7 replayeva, 0 odgovora.
Spammeri jedni...:rolleyes: :D edit : uspio sam. Problem je bio što je prethodni vlasnik valjda sa čekićem namještao dotične vodilice, pa su bile iskrivljene. Uz malo truda, sredio sam i sad floppy stoji kao saliven. |
dođeš do mene sa 3 porcije čepava i dobiješ UBER 5.25" na 3.5" taman za problem koji ti imaš :p
|
Sori, stari, već sam riješio:)
Nego, 3 porcije su mi taman, a što ćeš ti jesti? :D Ajde, da čujem, što imaš? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:43. |