![]() |
Koji DivX player uzeti?
Ako mi moze netko dati objektivne odgovore, koji divx player trebam uzet a da pritom necu imati problema prilikom ucitavanja filmova, dodavanja titlova itd...
hvala |
koliko sam vidio, lg nisu imali vecih problema sa citanjem titlova. upgrade firmware-a, ako je moguce, uvijek je pozeljan.
excello ima problema sa time. a za ostale neka ti netko drugi kaze, ovo je ono sto ja znam... ;) |
kolko bi para dao 300 kunjola ili 800 kunjola ili?:D
za gledanje DIVX-a i slušanje glazbe odlični Pioneer oko 1000-1100 kn......mislim u ovom još donekle prihvatljivom cjenovnom razredu LG više nego OK ako je za gledanje filmova razmisliti ozbiljno i o KISS playerima....ima i modela koji se mogu umrežiti s kompom....i redovno nude firware ipgrade na svojoj stranici inače večina playera zahtjeva da su titlovi istog naziva kao i sam film...no postoje i oni kod kojih se daju učitat "ručno" .....neznam dali će ti to što pomoći...na DivX-ovoj stranici imaš listu oficijalnih playera ove jeftinjare po par sto kuna su ti manje više isti proizvodi s drugom naljepnicom ..... :beer: |
Ako daješ malo više para, KISS je jedan od bolji, pogotovo ovi s mrežonom ako ti to koristi. Ali, što je najbolje ovi jeftikaneri gutaju sve živo bez beda. Nemaju neke "napredne" funkcije, ali jebi ih za 300kn!
|
najbolji player...X-Box :D promjenis samo vent i stavis veci disk, ako ti treba i deri.
ne uzimati pioneera 585 jer je bucan, radije 575. pogledaj i philips modele. i obrati paznju da player moze citati filmove koji su kodirani sa (ukljucenim) "GMC, B-Frame i Qpel". |
Razmisljam uzeti ovaj DP1500 od KISSa pa sta kazete jel vrijedi taj model tih 1200 kn koliko kosta u hgspotu?
|
Malo osvjezavam topic jer i meni treba dobar DVD/DivX player koji cita SVE! Dosad je goldstar bio u djiru i crko laser (nemozes vjerovat,u njemu je obican dvd-rom citac,stavio drugi i radi) ali ne moze citat DivX.
@komer Si kupio sta? |
Ja sam s Pioneerom presretan, sve je dosada pročitao bez problema:)
|
Definitivno kiss, sad zavisi kak stojis s novcima, ak imas vise love uzmi model dp-500, a ak nisi pri novcima dp-1000. Ovaj drugi imam doma i nije me jos ni jednom razocarao.:beer:
|
eee komeru prijatelju.
ovako. ja ti imam Kiss DP-1000 evo preko vec godinu dana i zadovoljan sam koliko se to moze bit. o cem se radi? player nije savrsen. mislim...skoro pa sve on cita, svaka cast na tome. oces CD-R/RW, DVD-R/RW, plus minus....bla bla, al recimo Divx 3.11 ti je zaqrac. al nije tu kiss kriv, jednostavno je chip takav (iscrpnija analiza ima na Doom9 forumu). uglavnom, fora je da taj chip koji je u njemu jednostavno nemoze dobro vrtit Divx 3.11, tj. u zahtjevnim scenama se slika raspada i sl. to je eto jedini bed playera. ne znam kak je s ovim novijim, mozda imaju drugi (noviji) chip pa to ide. sto se tice divxa, xvida...SAVRSENO. nikakvih zamjerki. dakle...ja ti preporucam Kissa. neces pozalit. to je trenutno najbolje sto se nudi. samo fino redovito updateaj firmware i bit ce sve alles gut. :beer: |
Yamada 6700. Frend uzeo i dela bez ikakvih problema. Imaš dosta firmwarea za upgrade. Titlove s našim znakovima čita bez problema. Cijena 440 kn.
Ja nebi nikada dao više od 500-600 kn za divx player osim za Kiss. |
Citiraj:
IMHO apsolutni best buy za ljude koji bi dva uređaja na stalaži zamjenili s jednim. |
Je li ima tko SmartVision DS-N820, jel cita to wmv?
|
..imam ga ja,prezadovoljan za 300-njak kuna koliko sam ga platio,cita doslovce sve,cak i novi divx...preporuka
|
Evo mojih preporuka, od jeftinijih prema skupljima :
Yamada 6700.........420kn LG DVX9900............520kn Pioneer 380............570kn Kiss DP1000...........900kn Meni se Pionir maleni cini best buy...pogotovo jer mu je pala cijena...uglavnom svi oni vrte i citaju sve, te nemaju problema s nasim slovima i velicinom fontova (za sve postoje odgovarajuci firmwarei). |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:50. |