![]() |
dealextreme - tmart i ostali
Pozdrav,
Zanima me da li je netko u zadnjih 2 mjeseca kupovao preko DealExtrema i Tmart-a? Za dealextreme sam i na svojoj kozi osjetio da ne isporucuju stvari (iako sam platio paypalom zaboravio sam na rok od 45 dana tako da mi ni paypal nije mogao/htio pomoci), pa me zanima da li je i Tmart takav. Gdje se vise isplati kupovati, da li opće ima alternative, a da nisu gamad? |
meni je tmart zakon, roba nije bas neke kvalitete, al dođe sve, i to nekad zna vrlo brzo doći
|
isto pozitivno iskustvo s Tmart :)
|
sa dx-om sam trgova jedno 10-ak puta, i svaki put su bili ok. Predzadnji put (u ljeto) sam na akciji kupio neki aparatic za tjeranje komaraca i doslo je potrgano(posta). Pa sam se s njima natezao, snimao filmice, slao slike te sam na kraju odustao od trazenja novaca, jer sam vidio da cu vise izgubiti zivaca nego tih 5$ vrijede :)
Ugl vecinom su ok, i paketi uvijek dolaze, no kod tih "akcija" treba paziti jer sljuka robu lifraju tada... |
Citiraj:
|
Odakle je tmart, unutar EU ili van?
|
Ovisno o skladistu imaju kina, US, i UK ovisno o proizvodu ako ima izaberes UK skladiste
|
Ja često uzimam sa DX-a i nikada nisam imao problema.Štoviše jednom sam dobio krivi proizvod a drugi puta poluispravan, oba puta su mi poslali drugi proizvod a da nisam morao poslati onaj prvi.
|
Dobio sam preporuku za FastTech
Dođe za cca 30 dana, nisam još ništa kupovao od njih, ali prijatelj je u više navrata |
Citiraj:
|
Ako imaš nešto za reći, raspiši se. Upravo namjeravam napraviti narudžbu od njih, pa želim na vrijeme čuti eventualna negativna iskustva
|
Citiraj:
|
Ima netko iskustva sa ioffer?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sa Banggood.com stižu prije paketi nego sa Dx čini mi se, a ponuda je dosta slična. Neke predmete imaju i na EU skladištu pa stižu za par dana, doduše cijena je nešto viša nego kad se uzima sa kineskog skladišta.
|
ioffer je priča za sebe. Pred neko vreme se raspitival o tom servisu i iskustva ljudi koji su kupovali su sljedeća:
nekolicina dobila od čega većina nije zadovoljna sa izradom jer je naočigled isfušareno dio nikad nije dobil paket a prodavač nestal veći dio dobil kazne za uvoz i trgovinu krivotvorenom robom pa platili kaznu i uništenje robe |
focalprice, isto ima dosta sitnica a meni su 3 zadnje poslijke iza nove godine dosle u cca 20 dana
|
ioffer je u samom početku bio vrlo dobar, sad je čista prevara. skorom svaka druga kupovina završi prevarom , a support nikakav.
|
kupio sam neke 3 sitnice za cca 40kn na dealextreme,prošlo je već više od 2tjedna,još uvijek nisam ništa dobio...neznam ni gdje mi se nalazi pošiljka...koliko treba da to dođe? pretpostavljam da nisu prevaranti,stalno ih reklamira bug pod gadget dana,imaju besplatnu dostavu za hr
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Trenutno sam na aliexpressu već skoro godinu i kupujem svašta! Možeš naći hrpu original stvari,ali pod drugim imenom i u drugoj kategoriji. Tenesice za trčanje u kategoriji sandala i slično. I shipping je isto u roku :D. :goood: |
Sad kad si baš spomenuo tenisice za trčanje.
Vidim hrpu tih Najkica po 30-40 dolara. Kopirke sto posto, no kakve su :D Jesi isprobao? Makar po "recenzijama" čovjek bi rekao da se radi o originalu :D |
Ja sam ovdje naručio Nike tenisice. Došlo za 5 dana. http://www.sportsdirect.com/
|
Citiraj:
Koliko je bila poštarina? |
|
Citiraj:
Svi paketi od njih stizu za 2-4 dana. Postarina za kupnju ispod 50 funti je 4 funte, do sto funti je 2 funti, iznad sto funti je free. Imaju i www.usc.co.uk stranicu sa markiranom robom. |
ja isto da velim za DX
Kupujem tamo svako malo nešto zadnjih 6-7 godina I do sada sve ok Obično treba po 3 tjedna da stigne, a ponekad su me iznenadili pa je došlo i za 14 dana. Trenutno kupujem i od http://www.geekbuying.com/ Preporuka, kupio par skupljih stvari tipa ip kamera i sve stiglo ok i radi Nego, gdje kupit trenutno neku jako dobru ip kameru ali do 200$, aliexpress? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:40. |