![]() |
Tipkovnica Logitech Media
Mislin se uzet doticnu tipkovnicu pa me zanimaju misljenja i ako je netko ima jel moze rec sta o njoj.
Dosad san ima dosta Logitech-ovih stvari tako da san sa ton firmon pre zadovoljan. Kosta u linksa 177kn Unaprijed hvala |
posjedujem dotičnu i meni odgovara. pazi da ti ne uvale verziju s malim enterom. jedini nedostatak je f-lock,al to je već ja mislim posto standard na multimedijalnim tipkovnicama
|
Da, jedino pazi na enter. Ne zbo nje same, već zato što ostala slova izgube raspored (žđš)...
|
naručije priko nexusa, moj prika je tamo uzea i ima normalni enter. šta se tipkovnice tiče definitivna preporuka da nemam ultrax uzea bi je.
|
Evo sad san vidija ima i Media Elite verzija koja kosta 250kn. U cemu je razlika totalno su identicene:confused: Bar meni tako izgredaju.
Sta je taj f-lock? jel to kad tribas nesto kliknit kad upalis konp da prorade f1,f2..... tipke. Jedan prika mi je nesto prica o tome ali nisan bas svatija. |
koliko sam skužija nema razlike između normalne i elite. f lock je tipka koju stisneš za upalit f1-f12. kad je isključena na određenim ili svim tipkama su druge funkcije (ovo se odnosi naravno na f tipke).
|
mislim da je razlika u enteru
|
U enteru??? pa elite kosta 250kn, a obicna 177kn.
|
prika je uzea običnu-ima puni enter. elite otovrija iz pakovanja-ima puni enter. ovisi od koga dobavljač naruči.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:14. |