![]() |
Rijetko korištenje mobitela
Koje bi bilo rješenje/ tarifa za ljude koji koriste mobitel nekoliko puta godišnje?
Problem sa bonovima je da isteknu za nekoliko mjeseci i uvijek moraš kupiti 10 puta više nego što potrošiš. |
mislim da kod bonbon-a sim ističe 12mjeseci nakon zadnje nadopune, negdje sam nešto takvo vidio, ali nisam siguran
|
nadoplatiš bonom kad ti je potrebno
ako nisam u krivu, mislim da se ništa ne naplaćuje "reaktivacija" računa nakon isteka bona? |
Citiraj:
|
Kako bi funkcioniralo da eventualno da te pare koje stoje na tom mobu, prebaciš na neki drugi broj ?
Znam da mi je cura par puta uplatila preko moba sa svog računa na moj neke pare :D |
A nije mi jasno zašto svi brišu brojeve nakon nekiliko mjeseci, da li je samo postojanje tih brojeva skupo za održavanje?
|
Citiraj:
|
Uzmeš bonbon i bon od 160kn. On vrijedi godinu dana a s nekim se dogovoriš da ti da tipa 100kn koje mu prebaciš i ostane ti 60kn za trošiti kroz godinu.
|
Citiraj:
|
Definitivno bonbon. Uzeti 160 kn bon i miran si 365 dana i tipa aktiviras 50 minuta prema svima za 10 kn i to bi ti skinulo svaki mjesec.
Bonbon sim kartica se deaktivira nakon 90 dana i taj sam užas osjetio na svojoj koži kad su mi obrisali broj i nisam ništa mogao učiniti. Nažalost nisam u Hrvatskoj bio 4 mj i eto problema. :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:16. |