PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   ISP (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   H1 najavljuje uvođenje ADSL2+ (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=25618)

bloodlike 21.09.2005. 17:07

H1 najavljuje uvođenje ADSL2+

H1 najavljuje uvođenje ADSL2+ tehnologije koja će omogućiti korištenje Interneta do 20 MBit/s, čime će H1 korisnicima pružiti cjelokupnu telekomunikacijsku uslugu: govora, videa i podataka putem H1 mreže.

Novi predsjednik Uprave fiksnog operatora H1 Zoran Ćurković najavljuje da H1 kreće u intenzivnu marketinšku kampanju koju potpisuje Dalibor Matanić. U televizijskim spotovima glume poznata lica hrvatske javne scene – Darija Knez, Minja Cvitković i članovi splitske grupe TBF. (sr)
:clap: :clap: :clap: :clap:

mann 21.09.2005. 17:26

Lijepo zvuci no zivi bili pa vidjeli. I cijene i samu uslugu.

Optima navodno na jesen (danas je 21.9.) uvodi ADSL na svojoj infrastrukturi, ovi takodjer nesto kemijaju nadam se da ce biti nes od toga...

Mattheous 28.09.2005. 22:03

Oće li to značit da neće više bit monopola t-koma?

buljo 28.09.2005. 22:13

logika nam govori da neće a bome će i cijene bit manje, ko zna možda prva godina na dar flat!!!:clap:

Komek 28.09.2005. 22:19

To bi volio dozivjet:D

Veki-os 28.09.2005. 23:17

Što god od toga bude neka bude prije 15.11-og 2005 jer do onda mogu na Iskon i flat 2 mj.Ja se ne kužim pa da pitam što če biti s pretplatom kad mi sad na jesen istekne ugovor od 12mj za ADSL,da li je neču više plačati(jer to je kao za otplatu modema i opreme,jel je za to uopče) ili ču morati produžiti ugovor pa opet plačati pretplatu?

Pink_Floyd 28.09.2005. 23:43

A evo najavljuje i optima telekom adsl2 testirali su rekordnih 24mbit/s he he http://www.optima.hr/EasyWeb.aspx?pcpid=20

Darth Vader 29.09.2005. 08:23

Citiraj:

Originally posted by Veki-os
Što god od toga bude neka bude prije 15.11-og 2005 jer do onda mogu na Iskon i flat 2 mj.Ja se ne kužim pa da pitam što če biti s pretplatom kad mi sad na jesen istekne ugovor od 12mj za ADSL,da li je neču više plačati(jer to je kao za otplatu modema i opreme,jel je za to uopče) ili ču morati produžiti ugovor pa opet plačati pretplatu?
NE. Ti si bio obavezan 12 mjeseci, nakon toga normalno placas pretplatu za orištenje usluge a ako je nezelis koristit ugasiš dsl. DA si to ucinio za vrijeme ugovora platio bi penale. Ovako nakon 12 mjeseci kos odustat ili prec drugom provajderu samo neznam da ce se skoro pšocet pretplata za brzinu pocet placat drugom operateru. Iako kako kazete dolaze H1 i Optima sa svojom infrastrukturom sjetite se samo koliko se ceka na DSL na postojocoj t-comovoj a kak ce tek bit s firmama koje su tek u pocetku. Pocet cd garant samo u ZG, OS, ST po nekeim kvartovima pa polako. Al neka, vise konkurencije, manje cijene, mi vise skiadamo, svi sretni. :D :beer:

ßellerophon 03.10.2005. 20:57

ajde, ja jedva cekam... bas me zanima 24mbit/s po cijeni od 24k :D
ove brzine mi postaju smjesno male, ali to nije nista novo da kasnimo za svima

Red Worm 05.10.2005. 16:40

Pitanje:

Moze li se preko T-com-ovog, adsl modema spojiti na neke druge davatelje adsl usluge. npr H1? Ili je modem blokiran i radi samo na maxadsl?

Hvala na odgovoru

Red Worm 05.10.2005. 16:42

Citiraj:

Originally posted by MATTHEOUS
Oće li to značit da neće više bit monopola t-koma?
A valjda... ali ipak veliki dio kolaca ce drzati T-com. I dalje ce monopolisti na ovaj ili onaj nacin. Hebiga.:beer:

Darth Vader 05.10.2005. 18:03

Citiraj:

Originally posted by Red Worm
Pitanje:

Moze li se preko T-com-ovog, adsl modema spojiti na neke druge davatelje adsl usluge. npr H1? Ili je modem blokiran i radi samo na maxadsl?

Hvala na odgovoru

Kao sto se sad spajas i na iskon tako ces moc i nadruge pitanje je samo ako h1 bude radio svoju infrastrukturu kako ce se slagat modem s njom ostalo sve 5.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:44.