![]() |
H1 najavljuje uvođenje ADSL2+
H1 najavljuje uvođenje ADSL2+ tehnologije koja će omogućiti korištenje Interneta do 20 MBit/s, čime će H1 korisnicima pružiti cjelokupnu telekomunikacijsku uslugu: govora, videa i podataka putem H1 mreže.
Novi predsjednik Uprave fiksnog operatora H1 Zoran Ćurković najavljuje da H1 kreće u intenzivnu marketinšku kampanju koju potpisuje Dalibor Matanić. U televizijskim spotovima glume poznata lica hrvatske javne scene – Darija Knez, Minja Cvitković i članovi splitske grupe TBF. (sr) :clap: :clap: :clap: :clap: |
Lijepo zvuci no zivi bili pa vidjeli. I cijene i samu uslugu.
Optima navodno na jesen (danas je 21.9.) uvodi ADSL na svojoj infrastrukturi, ovi takodjer nesto kemijaju nadam se da ce biti nes od toga... |
Oće li to značit da neće više bit monopola t-koma?
|
logika nam govori da neće a bome će i cijene bit manje, ko zna možda prva godina na dar flat!!!:clap:
|
To bi volio dozivjet:D
|
Što god od toga bude neka bude prije 15.11-og 2005 jer do onda mogu na Iskon i flat 2 mj.Ja se ne kužim pa da pitam što če biti s pretplatom kad mi sad na jesen istekne ugovor od 12mj za ADSL,da li je neču više plačati(jer to je kao za otplatu modema i opreme,jel je za to uopče) ili ču morati produžiti ugovor pa opet plačati pretplatu?
|
A evo najavljuje i optima telekom adsl2 testirali su rekordnih 24mbit/s he he http://www.optima.hr/EasyWeb.aspx?pcpid=20
|
Citiraj:
|
ajde, ja jedva cekam... bas me zanima 24mbit/s po cijeni od 24k :D
ove brzine mi postaju smjesno male, ali to nije nista novo da kasnimo za svima |
Pitanje:
Moze li se preko T-com-ovog, adsl modema spojiti na neke druge davatelje adsl usluge. npr H1? Ili je modem blokiran i radi samo na maxadsl? Hvala na odgovoru |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:44. |