![]() |
Firefox 1.0.7
Citiraj:
|
bumo probali.
|
Evo, vrti se:D
|
Ja vrtim 1.5 beta 1 :beer:
Ima nekih promjena u brzini "back" i "forward" tipki, tj. sad se stranice trenutno otvaraju, brze prebacuje izmedju tabova, po defaultu ne prikazuje prozor kad ne moze ucitati stranicu vec ispise gresku u obliku stranice... |
?Pa stranice se trenutno otvaraju s bac i fw na svim verzijama. Nisam skužio nikakvu razliku u brzini kod bilo koje verzije:confused:
|
Evo baš imam instalirano, malo me iritiralo kaj su mi se izbrisale extenzije ali sam ih ponovno instalirao (npr PCekspert.com meni must-have:D ) i to:)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Meni npr na ovom forumu: http://p072.ezboard.com/bvudreni sa svim ranijim verzijama Firefoxa kada se učitava stranica lijevi side bar se prvo razvuče preko cijelog ekrana i to stoji koju sekundu i tek onda se učita stranica kako treba.
Sa verzijom 1.5 beta se to ne dešava nego se stranica učitava kako treba odmah, bez širenja lijevog side bara. I definitivno mi je brže, imam ISDN. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A i ova 2 posta su dokaz kako je nova ver bolja je tak?:p
|
Citiraj:
|
Zezam se, vidio sam doublepost pa ono:):)
nisam probao betu ili jesam ali se ne sjećam :D |
Citiraj:
|
meni je isto jučer i prekjučer ko lud štekao nisam na ST topicu mogao postati:confused:
|
Moze li mi netko znati reci, u cemu bi mogao biti problem. To se danas pojavilo dva puta. Zavitlao firefox ko lud.. i samo po "gasu" nece da stane. :rolleyes: :confused:
A CPU na 96 % Slika dolje |
Nema nitko iskustva o turbo firefoxu. :confused:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:33. |