![]() |
Ima ko kakvu vezu Tcomu jer sam očajan
Evo trbeli smo tu u Mariji Bistrici dobiti adsl, točnije u Tugonici još u 3mj. a sad je već 9. skoro 10. i još ništa marija bistrica udaljena 2,5km od mene ima adsl pa ako neko ima neku vezu u tcomu da ih nagovori da povučeju taj kabel ili koji k**** tih 2,5km bio bih mu zahvalan, i mogući je dogovor oko cijene ako to uspije da se neko ne zeza badava, skupim par dečki koji su tu očajni za adslom i priberemo neku lovu ;)
|
uhhhh....
ja cekam od 3 mj.posvadal sam se 3 x s njima i steral ih u majcinu, i opla!gosn, denes smo vam poslali pismeko u kojemu pise da bume dosli vam to sloziti za par kedni, najkasnije za mesec dan..:rolleyes: :rolleyes:
pripretite se z Mitzekom, i stvar hoda....:smoke: :smoke: |
Re: uhhhh....
Citiraj:
|
evo poslao sam im malo "opakiji" mail malo duži i tak, još jučer oko podne i nisu još odgovorili, možda nekaj i uspije :D
|
evo ja u jednom djelu đakova nisam imao mogučnosti ali danas došli spojiti i počeli spajati sve redom i to u roku od 7 dana od kad se prijaviš.(naravno govorim o đakovu)
nešta su pritisli sa tim spajanjem neznam što im je ??? pozdrav !!! :fuming: sad je problem dočekati 01.10. |
evo došao odogovor, a kaj mislite koji
Ostavite podatke za kontakt na stranici http://www.tportal.hr/maxadsl/dostupnost/fset.html kako bismo Vas pravovremeno obavijestili o dostupnosti usluge. i one finte zahvati na terenu i te fore, a kao problem im je dopeljati taj optički kabal iz marije bistrice koja je od moje kuće udaljena 2,5km :fuming: više neznam kaj da im napišem |
ok,a sad opet.....
svaki tjedn 2x minimalno nazovi 08009000,trazi 2(teh podrska i adsl isdn pomoc) i kukaaaj, placiii...:D :rolleyes: :beer:
|
ma da da nebi još i plakao steral budem ih u pm i bok, kaj si im ti u mailu napisal
|
Samnom u razred idu dva tipa iz Bistrice, u cul sam da ste potpisivali neku peticiju, i prema njoj je DSL trebal doci kod vas jos daaaavno, prije par mjeseci, ali nis od njega za sad... :(
|
pa sam gore napisao da bistrica ima adsl a ja sam iz tugonice, 2,5 km od bistrice
|
bilo tko?
|
E da si bliže zagrebu dalo bi se nešto sklepat ,ovako sumljam
Imam vezu samo u njihovom zagrebačkom "ouru" (a ti ne spadaš pod njega) Znam kako ti je ,i ja sam trebao povlačiti veze ,a u zagrebu sam ,sa t-scumom nema nikakve logike |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:04. |