![]() |
MAXmetar promet?
Pozdrav.
Trebam informaciju ako netko ima vezano za MAXmetar. Prije nekih godinu, možda malo manje, sam zadnji puta koristio ovaj program. Trenutno mi učita sve podatke (user i pass), ali izbaci "Nema podataka". Prije je uredno funkcioniralo, izbacujući količinu potrošenog internet prometa. http://www.zaslike.com/files/4437soxf6g5vma798437.jpg Obzirom da je bilo sličnih programa ovome, koji također više ne rade jer su bili povezani na Tcom korisničke stranice, a sada sve ide preko Moj Telekom portala, zanima me da li je isti slučaj i sa dotičnim programom? Obzirom da ništa nisam našao o tome guglajući, pa eto ako netko ima neka iskustva. Jer možda samo trenutno ne radi. Iz određenog razloga mi baš treba ovakav način provjere prometa (ne na portalu), pa zato i pitanje. Hvala na odgovorima! |
Tcom korisničke stranice sa kojih je Maxmetar kupio podatke više ne rade za privatne korisnike, kao što znaš.
Maxmetar vjerojatno i dalje radi za poslovne korisnike, jer njima te "stare" stranice rade i dalje. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:25. |