![]() |
Abit AN8 SLI
Posto u trgovini vise nema AN8 Ultra narucio sam AN8 SLI.
Po slici i karakteristikama vidim da je sve isto osim jos jednog konektora za PCE. Sad me zanima da li je to isti chipset ( Ultra? ) i da li graficku mogu staviti u donji PCE utor? Ne bi htio da mi grafika prelazi preko NB-a. I ako se moze staviti da li ce grafika raditi na x8 ili x16? Hvala. |
Evo sad sam gledao na abitovom siteu vise nista nema o AN8 Ultra, izgleda da se vise ne proizvodi ali mi nije jasno kako ce ljudi skidati biose:confused:
|
Probaj tu
|
Stigla ploca:burn: i mogu reci da je super, bios ima odlicne mogucnosti za OC. U dva dana mi koliko ju przim mogu reci da je stabilna. NB se uopce ne grije ovaj QTES dobro hladi.
Odmah sam skinuo termal pad ispod hladnjaka i nanio pastu. Flashao sam i bios ( v 1.7 ) ali mi nakon flashanja pokazuje manje vrijednosti temperature procesora od temperature kucista dok sa starim biosom( v 1.3 ) je sve funkcioniralo ,a u objasnjenjima za novi bios bas pise recalibrated cpu temp.:confused: . Jedino moram priznati da je zvuk ocajan, nakon AN7 i Soundstorma vidi se razlika u Battlefieldu 2 zvuk je sav isprekidan i cujem neke zvukove koji uopce nisu u mojoj blizini. Moram si kupiti novu zvucnu pa me zanima sto je bolje: Sound Creative Labs AUDIGY ili TerraTec SoundSystem Aureon 5.1 PCI ili mozda neka druga za 200-tinjak kuna? |
čip je isti samo šta ima i dodanu podršku za sli.
kakvi su naponi, jesu stabilni ili variraju? s kojim napajanjem? ono recalibrated, znači da su ponovno baždarili da bude točnija. od zvučnih uzeo bih audigy jer imam loša iskustva sa svime od terrateca. a nakon soundstorma svaka zvučna je škart. |
naponi variraju, napajanje je u sigu
|
Pusti ti sta ploca kaze, uzmi voltmetar i mjeri samo tome se moze vjerovat.
|
@Trek
Na kojem FSB drzis procesor i kojem naponu? Sto u biosu znaci opcija: CPU Ref. Voltage i na koliko si ju postavio? Meni je proc na 250x10@1.6v , nekako mi je puno za vcore. Proc je LBBLE 0519 CPHW. Napon nForce4 i HyperTransport Voltage nisam dirao.HTT je x4. Nisam nasao opciju s kojom bi mogao spustiti frekvenciju memorije da mogu vidjeti max OC za proc. Oprosite zbog puno pitanja. Hvala! |
napon memorije je max 3,55v?
|
Citiraj:
|
dosta je, sam pitam;)
|
Citiraj:
|
1 privitaka
Postao sam slike iz biosa ,a problem je slijedeci.Proc je OC na 2500Mhz,Battlefield 2 radi bez crasha koliko hoces sati,Memtest prolazi ,Super Pi prolaze svi testovi dok Prime 95 izbacuje greske.E sad pitanje, da li da dizem vcore ili da probam sa nekom drugom opcijom npr.CPU Ref. Voltage ( znam da na DFI plocama ima vise napona za procesor)?Isto tako HTT mi je na 1000Mhz da li je netko isao vise od toga ili manje i ima li kakvih utjecaja na performanse? Molim vas da postate vase vcore napone za procesore a ne da moram traziti po sigovima.Nigdje ne vidim opciju kako spustiti memoriju da radi asinhrono da mogu vidjeti koliki je max procesora.
|
1 privitaka
Jos jedna
|
1 privitaka
Ne znam da li se moze vise attachmenta staviti u jedan post pa moram ovako
|
digni V core. naime prime se ruši kad padne napon na procu, onda proc malo krivo računa.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:53. |