![]() |
Zagrebčani pomoć!
Ovako ja studiram u Zg-u i moje poznavanje Zg je usko vezano uz Fax (hvala Bogu kaj je PMF razbacani po celom Zg-u :mad: ), menze i studenstski dom. Pa me zanima kako najlakše doći do LINKS-a?
|
Tramvajem,pješke ili autom?
|
Možda ti OVO pomogne :D :beer:
|
al sad su pola ulice dalje :D
|
Citiraj:
|
HVALA PUNO!!!!!!! ROFL ja sam ove godine na ŠARI,a to mi je 5 min pješice...
|
Inače mislim da se piše zagrepčani. :D
|
Re: Zagrebčani pomoć!
Citiraj:
|
Ma taj luđak ti kemiju studira...jednog dana bu nas sve potroval.:)
|
nego 99% sam siguran da se pise zagrebčan ;)
btw od sare do tamo se prosetas za par minuta ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Piše se Zagrepčan. 100% :) |
Jel ti živiš u Zagrepu ili Zagrebu:confused:
|
Citiraj:
ZVUČNI: b,d,g,dž,đ,ž,z BEZVUČNI: p,t,k,č,ć,š,s,f,c,h Svaki ima svoj par (b-p,d-t,g-k...) ---> JEDNAČENJE PO ZVUČNOSTI: 1. Ako je prvi zvučan , a drugi bezvučan , onda i prvi postaje bezvučan : vrabac ->vrabca -> vrapca... drugačiji -> drukčiji , težak -> teška. Nadam se da je jasno. Osnovna škola :) |
Davno sam ja išo u osnovnu:p
|
Citiraj:
NHF @ mrkonja --same here! al nikad nisam ni pretjerano volio hrvaCki jezik(kao predmet):beer: |
Tip feler. sorry...
Ne volim ni ja baš hrvatski, al kad imaš grdosiju od profesorice nešto i ostane u glavi...:beer: |
Citiraj:
|
ja sam u osnovnjaku imao najgoru od svih profa....
al zato u srednjoj je bila žena i pol....34 godine,izgled ko manekenka!jao,svaki put sam išao u kazalište kad bi nas ona vodila:D |
HrvatCki damn that :D
Nego nisam NIKADA volio gramatiku iz hrvatskog jer je ruku na srce debilna :D. Vec sam u osnovnoj markirao i odlazio na satove fizike :D tako da no ofence. Btw cim sam vidio zvucne i bez zvucne odma mi je bilo jasno :D |
Ljudi pa trebaju i lektori nekaj raditi!:D
|
Citiraj:
Neke osnove treba znat. Al da bi se zamaro sa tim. No way :p |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jooj ja tako mrzim hrvatski ja sam tek sad koliko toliko otprilike shvatio padeže a učio sam ih prije 3 godine fuuuj mrzim ga rađe bi da učimo albanski
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:14. |