![]() |
Razer daje 50% popusta na svu periferiju!
Evo ja mislim da je vridno spomena, meni silo ko budali pleska uzet cu headset
Dakle 50% popusta na sve osim Razer Blade, na njega je 10% Citiraj:
|
izvrsno :D samo da mi učita stranicu do kraja :D
hvala |
Koji ćeš uzeti? Od kuda oni šalju?
|
Nezz sutra cu uplatiti pare na banku neman trenutno, al neki jeftiniji cu do 100€(citaj 50€)
A nezz registrirana je firma u Luksemburgu imaju ured u irskoj, tako da bi tribalo bit iz EU a u kosarici pise Est. Shipping oko 5 € |
Da to sam i ja mislio neki za 100 pa ide na 50. I meni dostavu izbaci oko 5€.
Samo sad ne znam koji, ima netko tko prati Razer proizvode, što se isplati uzeti? |
ja u principu niš ne trebam... htjeo sam si kupiti šilt kapu ali je nažalost rasprodana :kafa:
|
Eh ništa, ja odustajem. Kada se ode na checkout, shipping za HR je 43,71€ :(
|
Da, nude samo express shipping. Poslao sam im poruku glede toga, ali bojim se koliko to ima smisla.
|
Citiraj:
|
Već sam vidio Nagu na stolu :(
|
Ma kao slucajno im je tak velik shipping :) Patka ko nasa snizenja "do 80%" i onda u ducanu 1 proizvod snizen 80%, svi ostali 10 :)
|
Ebay fora...nađeš negdje proizvod puno jeftiniji neg od drugog,al te zato taj "jeftiniji" opali na shippingu...
|
Za kakvih 6 sati Razer bi trebao imati rasprodaju svoje periferije. Popust 50% na periferiju, 30% na sisteme
https://insider.razerzone.com/index....ion-sale.1920/ |
Baš gledam miš Taipan. Kod nas 588kn
|
Kaže CEO Razera
Citiraj:
|
kad kliknem na bilo koji željeni proizvod... samo mi se učitva stranica....
|
Taipan s popustom 55,51 eura
http://abload.de/thumb/captureqikx7.jpg razlika cca 150kn. Tko zna što čeka iznenađenje. |
meni izbacuje cijelo vrijeme 43€ est. shipping za Hrvatsku..
|
Mislim da moras tamo koji korak naprijed napravit pa onda imas ponudjeno da odaberes koji ces shipping. Odmah ti racuna ovaj express po defaultu
|
Ni meni to ne radi, uredno mi baca shipping 43.71 €
|
43€ shipping + carina + pdv...
|
Znači meni je shipping 15 eura :D
|
Da nije mozda poslje odredene cifre jeftiniji? kao da sam negdje vidio ili 96 ili 69 €
|
isao sam isti mis, istu boju misa i sve. shipping 43€ :)
pravilno izracuna promo kod, ali ne prodje :) cak i kad idem na checkout, ne mogu izabrati nista drugo nego express shipping..kita |
Citiraj:
Zašto bi bila carina i pdv? Šalje se iz EU. @Dottore - jesi kupio? |
ja kad sam s razerstora naručivao tipkovnicu, shipping je bio 335kn, tax je bio 250kn, i samo express delivery ima za HR
|
@Šole
Nisam naručio, dalje sam oprezan. Taipana sam uzeo u rezervi da procjenim razliku u cijeni između EU i Hrvatske. Gift kodove sam stavio pa je ispalo shipping najmanje 16 eura. Tko zna kakva će biti poštarina pa da ogule kožu. Kad malo bolje razmislim, otprilike 150kn popust naizgled povoljno. Ali razum me vlada sa poštarinom i ostalo. Možda ispadne skuplje nego što kupi u trgovinama. Nema čekanja i reklamacije brže riješava. Opet, to sam ja i popust nije mi nešto da natjera kupovinu. |
izgleda da to onda navlakuša.....koliko njih će "uzet" a da ne gledaju ostalo za naplatu pa kad stigne.... :care:
|
|
http://www.pohrani.com/t/2h/Nn/3Ls2T...ernarudzba.jpg
Jel se ja trebam oko čeg sekirat? Naručio u Austriju, naplatilo mi se 64,99€. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:08. |