![]() |
Kako ubrzati SDK android emulator
Pozdrav ljudi, malo se igram se SDKom i primjetio sam da mi se sam emulator vrti bogohulno sporo. Konfiguracija je ova koju imam pod Moj komp. Uključio sam opciju da koristi host GPU što je malo ubrzalo proces ali i dalje je jako spor. Primjerice "paljenje" emulatora traje oko minutu, nakon pritiska na ikonu za app drawer učitava se 5-10 sekundi. Čitao sam nešto da ima neki intel package koji pomaže, skinuo ga ali ništa se nije dogodilo. Jel treba u biosu paliti neke opcije za virtualizaciju? Ovo mi je totalno špansko selo pa ako neko ima ideju pucajte. Može i link samo(uzmite u obzir da sam i sam izguglao i isprobao te najčešće savjete). Hvala svima, živjeli!
|
Identicno kod mene. Masu RAM-a, quadcore cpu = pustim da se upali i odem na tron ... preuzasno sporo radi. Sjecam se da sam probao guglat kako ubrzat, ali odustao. Ima nekih workaroundova, al' nis elegantno :(
|
Ja koristim bluestacks za whatsup i ne ubija previše proc, al isto se dugo pali, al mislim da nije minutu..a imam celerona.
Al iskreno, ne znam dal je to ista stvar šta i ti koristiš. |
Citiraj:
|
Nije odgovor na temu, kako ubrzati emulator, ali mozes spojiti mob s androidom i vrtiti direktno na njemu.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:14. |