PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Smartphone uređaji i mobiteli (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Garancija (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=255597)

rbrex 12.01.2014. 00:25

Garancija

Dakle ovako imam jedan problem mobitel mi je jako izgreban i sad mi ja promijenio masku koju bi naručio s ebay-a gdje je ima po 100kn ali imam garanciju pa me zanima na koji način da ju promijenim bez da izgubim garanciju?

VedranO 12.01.2014. 00:49

Ako je maska na mobitelu izmjenjiva onda ne gubis garanciju jer si promjenio masku.
Da si morao promjeniti ekran to bi mozda i utjecalo na garanciju, ovo cisto sumnjam.

rbrex 12.01.2014. 01:13

Citiraj:

Autor VedranO (Post 2526228)
Ako je maska na mobitelu izmjenjiva onda ne gubis garanciju jer si promjenio masku.
Da si morao promjeniti ekran to bi mozda i utjecalo na garanciju, ovo cisto sumnjam.

Dakle promijenio bi sve staklo i masku.

QuidZz 12.01.2014. 01:24

Citiraj:

Autor rbrex (Post 2526233)
Dakle promijenio bi sve staklo i masku.

Pitanje si postavio u krivu temu, za pitanja o garanciji tema vec postoji i trebao si postat tamo. Nema veze, moderator ce prebaciti.

Pitanje na tvoj upit je jednostavno, da, gubis garanciju ako to napravis. Neka ti servis utvrdi da je mobitel otvaran ( tragovi na sarafima itd ) i mozes se pozdravit sa garancijom.

rbrex 12.01.2014. 01:29

Citiraj:

Autor QuidZz (Post 2526236)
Pitanje si postavio u krivu temu, za pitanja o garanciji tema vec postoji i trebao si postat tamo. Nema veze, moderator ce prebaciti.

Pitanje na tvoj upit je jednostavno, da, gubis garanciju ako to napravis. Neka ti servis utvrdi da je mobitel otvaran ( tragovi na sarafima itd ) i mozes se pozdravit sa garancijom.

A jel ja njima mogu odnjet da zamjene al na primjer da ja kupim i odnesem da to zamjene ili možda oni imaju maske al kod njih je to vjerovatno skupo...

coconut 12.01.2014. 10:07

Dogovori s njima iako sumnjam da će ti dozvoliti da ti doneseš dijelove koje želiš promijeniti već će inzistirati da ti ih oni prodaju i stave.

rbrex 12.01.2014. 14:59

Citiraj:

Autor coconut (Post 2526277)
Dogovori s njima iako sumnjam da će ti dozvoliti da ti doneseš dijelove koje želiš promijeniti već će inzistirati da ti ih oni prodaju i stave.

Ma ako oni budu prodali i stavili svoje dijelove pa to će bit pre skupo...

Princ288 12.01.2014. 15:17

Ja kad sam u servis za iphone htjeo donijeti svoje dijelove (mob nije bio pod garancijom) rekli su da moze, ali da naravno ne daju garanciju na to, i svejedno je bilo skupo :)

rbrex 12.01.2014. 18:29

Citiraj:

Autor Princ288 (Post 2526433)
Ja kad sam u servis za iphone htjeo donijeti svoje dijelove (mob nije bio pod garancijom) rekli su da moze, ali da naravno ne daju garanciju na to, i svejedno je bilo skupo :)

Ma problem je to sto i nije toliko izgrebam mob mislim je al ono može se koristiti al to mene jako živcira i sad nez šta da radim ne želim da me puno košta a ne želim ni izgubit garanciju...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:46.