![]() |
Nvidia GeForce v332.21 WHQL Driver
Citiraj:
|
To je Game Ready Driver, nije WHQL. Skoro sam razbio Nv. Exp jer mi nije javljal update, zbog tebe al sam onda vidio da nije jadan program kriv.
|
ha piše ispod Version 332.21 - WHQL
|
Ne kuzim ni ja kak onda GeForce Exp. ne javlja driver update... :stoopid:
|
Zato kaj ti je narihtan da javlja samo WHQL a ovaj to jos nije. Game ready znaci da je to u biti WHQL ali jos ne sluzbeno. Narihtaj da ti pokazuje i bete i naci ce ovaj..
|
|
Pa imam instalirane R331 Game Ready Driver v. 331.82, a kad upalim da mi prikazuje beta drivere, nadje mi samo GeForce 331.93 Driver (BETA).. :stoopid:
|
pa tako je, upališ da prikazuje certificirane preporučene i prikaže ove nove
|
Kriv je ipak exp.. Ovaj ne vidi a kad se stavi beta onda povuce 331.93 koji nije taj. Krivo gledam. Taj game ready je u pocetku bila takva spika da to nije WQHL pa mi je ostalo posto ne pratim bas te drivere jer sve radi ok..
Kod mene ne vidi. Valjda mu je jos prerano. 331.93 je zadnje kaj vidi ak se beta ukljuci.. http://www.pohrani.com/t/1W/Cv/3V6F3...picture070.jpg |
Pa eto moj GeForce Exp. kaze da su mi driveri up to date, a imam 331.82.. ne kontam..
|
Tek su stigli na nvidia stranicu, mozda treba neko vrijeme da ih exp povuce.
|
Evo ga sad provjerim ponovo i pojave se... dobro je bitno da radi :D
|
mali OT, koja je svrha tog experiencea uopce? mislim, namjestit detalje u igri sigurno necu preko njega, ima li jos neka bitna funkcija koju ima?
|
snimanje bez gubitka ijednog fpsa pod uvjetom da je igra podrzana i da imas barem gtx650 i vise/jace.
|
Driveri uredno rade na gtx 760 - nikakve uočljive promjene spram prethodne verzije.
|
Također sve ok kod GTX 570.. Čak se i manje grije grafa :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:07. |