![]() |
128 mb vs. 256 mb
Evo uzet cu novu graficku Gigabyte 9550 u vemila, ali ne znam koju....onu od 128 mb ili onu od 256 mb. Razlika je samo 50 kn.
|
128! ova od 256 ti je puno sporija
|
128 je bolje . ne ispalti se ici na 256mb jer to ne mogu iskoristiti i samo ti ruse performanse . bez obzira kaj ti trgovac tvrdio , mene su tak smotali prije godinu dana za 9600xt 256mb , ali sam je brzo prodao .
|
256 Mb ti treba ak igraš igre na velikoj rezi sa FSAA.
a ta grafa je prespora da možeš igrat igre tako. 128 ti ima bržu memu (neke imaju BGA čipove na memi),a 256 sporija mema i TSOP čipovi- i skuplja je. moj glas za 128Mb.:smoke: |
To ti je ko da Trabantu staviš Toyo slick gume širine 250 mm. A kaj će to njemu kad nemre prek 85 km/h :D
|
Hvala na odgovorima :beer:
Dakle Gigabyte 9550 128 ddr it is.... Za te pare bolje nema :D Nadam se i da je tv-out dobar, to mi je jako bitno.... |
TV-out je dobar, nemaš nikakve brige, i podešavanje je jednostavno. Ja koristim Omegine drivere i no problem:clap: :beer:
|
Kad smo vec kod tv-outa da ne otvaram novi topic....
Zasto ne mogu gledati filmove u bs playeru i na monitoru i na tv-u zajedno? To mi se dogadja i sa progdvb-om kad gledam satelitsku.... Ako stavim tv kao primarni onda se na njemu vidi slika dok je na monitoru crno....to kao neka zastita ili? Graficka je sapphire 9550.... |
daj reci kak je naštimano kad neradi...šta se točno desi.....inače pod overlay nakartici narihtaj same on all
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Dva monitora da, ali mon+TV NE! |
Re: 128 mb vs. 256 mb
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mislim da je sve to za okaćiti macku o rep
Dok ti neutmeš pravu graf. onda se možeš je*a* Kad ti graf. bude imala tvornicki radni takt memorije 600MB onda se možeš doći igrati |
Citiraj:
Jel bilo jako bolno kad si s Marsa pao ravno na glavu? :D |
Hahaha, LOOL, dugo se nisam ovak nasmijao. Al zato moj Athlon ima radni takt 64 :D
lolčina..600MB..Dante, kamen smutnje 2005.!! |
Ovo nisam vidio dosad , i stvarno Cestitaim nasem sretnom osvajacu nase nagrade mjeseca - dobio je litru morske vode . nagradu moze podici kad god hoce u bilo kojem gradu na obali.
|
joj ljudi pustite čovjeka maybe je bio tipfeler...
iako sam se i ja nasmijao.:D |
a shit moze biti da sam bio pijan mozda sam htjeo reci MHz
kako god moram ici jetru slikati lol vodka lose utjece na mene |
Očito utječe i više nego misliš :p - digao si temu staru 2g :D
|
e ovakvi povratci iz mrtvih nam stvarno ne trebaju .........
|
o bože...
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:05. |