![]() |
konfa, max 8500 kn
1 privitaka
LCD 19'' je obavezan, necu se igrati, tek tu i tamo po malo
sta kazete na ovo? btw ograničen sam na vemil i hgspot. ne pitajte zasto:) |
koliko ja vidim zaboravio si stavit proc
243 CPU AMD Athlon64 BOX 3000+, Sck939 VE-MIL 8981 RAM 2x512 A-data,V-data VE-MIL 20288 Gainward Ultra/1760 TV/DVI, GF 6600 PCX, 128MB VE-MIL 14412 Miš LOGITECH MX518 Optical USB/ PS2 HGSPOT 9884 Logitech Speakers X-230 VEMIL proc obavezno 3000+ venice i to box verzija jer ne vjerujem da ćeš klokat al ako hoćeš onda uzmi freezer. ram sam promjenio jer ti netreba DDR500 a A-data ili V-data je bolji izbor od kingmaxa jer je kingmax lutrija grafa je bolja od x600Pro miš kad već uzimaš MX510 onda dodaj još malo love pa uzmi MX518 jer ima 1600dpi-a. zvučnici logitechovi jer sam logitech imao prije i imaju jako dobar zvuk (za toliko love), mislim da su bolji izbor od Altec Lansinga. cijena će ti najvjerojatnije proć cifru od 8500kn al se isplati. :beer: |
e fala ti, fakat, zaboravio sam proc, a zamislio sam 3200 venice:(
joj ode to puno preko :( |
venice 3200+ se ne isplati uzmi rađe 3000+.
ide preko al bolje dodaj malo ak možeš pa si miran.:o |
Citiraj:
|
1 privitaka
evo, gotovo, naruceno je ovo...
hvala ;) |
@psf[i]-[Tomek]
razlika između 3000+ i 3200+ u box verziji je oko 300kn i to se isplati?:rolleyes: čovjek je reko da je ograničen na hgspot i ve-mil a koliko ja vidim tamo nema traya... @NOD uživaj u konfi makar si me za neke stvari trebao poslušat.:beer: |
Da je u Ve-milu uzel 3200+ TRAY za 1.137 kn i nekog Zalmana (bilo u HGSpotu ili Ve-milu), onda bi mu se splatilo...to dvoje košta približno (ili isto) ko 3200+ BOX.
|
ALI!
jedna stvar na koju osobno posebno pazim to je garancija... 1god vs 3 god?;) |
Je....pa nemreš sad imati i ovce i novce.
|
Athlon64 3000+ venice BOX 3 god garancija, 1200kn hgspot.
a nije problem kloknut na 3200+ (sam povisit FSB na 222). |
Slažem se. Ali se čovek nekak lepše osjeća dok po defaultu dela na 2.0GHz-a.
|
@Buljo - Krivo vidiš.
Oko garancije je već bilo pričanja na OC dijelu pa ti evo Link Da si je uzel tog Athlona 3200+ u Ve-milu i freezera došlo bi ga isto ko box-iran 3000+ @Buljo ako fsb povisiš na 222 i OC procesora onda ti tak i tak garancija ne važi... |
Citiraj:
|
LOL :D nisam htio potaknut svađu:)
box sam uzeo radi 3 god garancije, a nekog zalmana ili nesto slicno njemu sam mislio uzet za 2 mozda 3 mjeseca. Do tada ja zadovoljan sa defaultnih 2000:cool: |
Citiraj:
Ako se nevaram do naprednih postavki u BIOSU dojdes kombinacijom SHIFT+F2 pa ALT+F3. citat:Ova kombinacija omogućit će prikazivanje par za stabilnost potencijalno opasnih stvari - npr. overclockinga za grafičke kartice. Ne sviđa nam se skrivanje takvih opcija a još manje činjenica da MSI priča priču kako su njihove ploče i grafičke kartice rađene tako da kada se upare rade brže nego što je uobičajeno. Naravno, razlog za to je samo viši takt, no MSI taj dio zaboravlja spomenuti.Svakako isključite Agressive Timings u BIOS-u jer na stabilan rad kada je ova opcija uključena možete zaboraviti... Ovo je bilo sa prvim revizijama BIOSA...kako je sada treba istraziti... |
Citiraj:
|
Tor odi na onaj link.
|
Citiraj:
|
e dajte, trebam vas jos pitat za napajanje...
Ono koje sam izabro (FORTRON 400W, HQ, PFC, 2 x 12V, 12cm fan, 24pin konektor - 426kn) najvjerojatnije cu morat cekat nekih 7-8 dana. A ako izaberem "Codegen power supply 480W, P4, vrhunska kvaliteta" za 275kn dobijem ga u četvrtak kao i sve ostale komponente. Dakle da li u tom slucaju uzet ovo codegen ili se isplati čekat jos tjedan dana samo radi napajanja. Umrijet cu do tada:p Sve imam a ne mogu nista radit jer nemam napajanje:D Ono prvo ima 24 pin konektor i 120mm vent, a sta ovo drugo ima pojma nemam. |
Ostani pri fortronu puno je bolji...Ako ti se neda cekat posudi koje napajanje ili uzmi nekog codegena za 80Kn ili everpower za 100Kn pa radi na njemu tjedan dana, a onda ga probaj prodat kad dojde fortron...
|
OK, hvala po 100ti put:p ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:14. |