![]() |
Zamjena ekrana na laptopu
Pozdrav svima :)
Prije par mjeseci sam kupio sestri laptop za faks, a ona mu je nekako uspjela napuknuti ekran. Ne zna ni ona sama kako... Pretpostavljam da nema šanse da to ulazi u garanciju, pa sam vas htio priupitati da li znate neki servis ili neku osobu koja radi takve zamjene jeftinije od ovlaštenih servisa? Konkretno se radi o jednom od jeftinijih compaq modela sa 15.6" ekranom. I ako netko možda zna koliko se okvirno kreću cijene za tako nešto (dakle ekran + ruke za zamjenu)? Danas bi trebao dobiti i ponudu od mr servisa (oni su ovlašteni servis za compaq), pa ću znati i koliko službeno kod njih košta. Hvala puno :chears: |
Obrati se članu Alvin.
|
Citiraj:
Ako netko zna još nekoga, cijeno bih da također javi! Ili bilo kakav prijedlog, sugestiju... |
15.6", obicno oko 300 kuna, +/- 50 kuna (barem za toshibe npr). i za ruke pojma nemam, 50 kuna do 100, mislim da ne ide vise........
to govorim odokativno, fus naravno. dok je trgovina.......... druga prica :). |
mislim da je u tom njegovom compaqu LED ekran a takav je moj frend platio cca 700kn i to jedva da je našao
|
Na stražnjoj strani ekrana piše koji je i po tome ga je najlakše naći. Na ebayu se sigurno može naći za <100$. Na to dodaj pdv i ruke pa dobiješ 100 EUR.
|
Prije svega model laptopa. Može biti led ili ccfl što određuje cijenu.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:44. |