![]() |
Q: Podesavanje 56k internet veze za net gaming?
Pozdrav!
Nisam siguran da li je ovo pravo mjesto za postavljanje ovog pitanja, ali eto..negdje treba pocet :) Dakle, zanima me kako podesit 56k modemsku internet vezu da bi se dobile bolje preformanse pri igranju igara on-line? Naime, znam tako zaigrat koju stariju igru pa dok se ceka raspolozivost ADSL-a u ovoj selendri, da mogu koji put skocit online. A da mi sto rijeđe crkava veza. Nadam se da netko zna :) |
Jedino CS mos igrat sa 56k... ostalo zaboravi... il neke jako starije igre :D ...
Nikakvo namjestanje veze ti ne moze pomoc. |
Dont shit madboy
Ovako od fps-ova mozes igrati quake2-3, i canter a da to na nes lici a od strategija mozes igrati sve. Imam ti ja dosta tih tutoriala za podesenja pa mozda cak napravim i neki clanak a ako oces javi mi se na pm ;) |
Neki od programa (alata) nude opciju za poboljšavanje iliti tweak-anje veze (npr. SystemMechanic)...probaj pa vidi dal kaj koristi.
|
Ajd...zaboravio sam na strategije...al nece pomoc nikakvo tweakanje 56k veze da ima manji ping ili lag (moguce je da bude malo manje...ali nista veliko).
|
E kad bi kod nas podržavali V92
56K upload i download. Onda bi lag bio puno manji i mogao i Unreal1 igat (ovako je skoro pa igriv). Probao sam i UT2k3, ali malo šteka... |
UT2k3 je meni radio na 40kbps ok. tu i tamo sa preko 16 igrača mi je znao zastajat, ali do 16 igrača i na ok serveru je bio sasvim igriv.
bez tweakova, iako bi i ja rado vidio neke tweakove.... |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:49. |