![]() |
moze li se...
kak bi mogao staviti da citam mail s "index-a" (imam na www.index.hr free mail), pa kak da mi se skida mail u Outlook tak da nemoram stalno ici na tu stranicu, tipkak user name i password...
Hvala |
pop3 server se nalazi na mail.index.hr
port je standardan 110. smtp server se nalazi na portu 25. ako me sjecanje dobro sluzi, za pop3 trebas koristiti cijelu login (as in username@index.hr). isto tako i za smpt. al probaj kombinacije.. i da, postoji sansa da te SMTP odhebe... nisam siguran dali je namjesten IP filter... |
uspjelo je...
HVALA! |
jedno lagano pitanje...
kak se ono slaze da mi sa vise servera (index-a, tportala, carnet-a) skida poruke na komp ali svakoje u svoj folder? i jel se moze da poruke ostaju na serveru dok ih skinem na komp? hvala |
zast mi nece slati poruke?
skidat mi ih hoce ali slati ne. jel to zato što se spajam prek CARNet-a? jel se to moze kak podesiti? |
Citiraj:
u svakom slucaju pronadji dodavanje filtera i napravi si jedan za svaki ISP tako da ti pravilo bude incoming server (moze i adresa u to: polje) i pravilo mice mail odmah prilikom primanja u odabranu mapu. sorry ako nije previse detaljno, vec godinama ne koristim outlook tako da neznam. ako kojim slucajem koristis lotus notes, tu ti mogu napraviti step by step korake.. :D Citiraj:
Citiraj:
ako to ne upali, morati ces koristiti carnetov smtp server umjesto indexovog. |
fala kolega...
ak negdje zapnem, javim ti. pozdrav!:beer: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:26. |