![]() |
6800gt Leadtek, pixelview, gigabyte
Za kojeg proizvodjaca 6800GT kartice mislite da je kvalitetniji gigabyte, pixelview, Leadtek...? Ili neki drugi? Koji je od ova tri navedena bolji?
Hvala! |
svi su dobri ako rade na defaultu. u kojem smislu misliš kvalitetniji? dugovječnost ili snaga?
|
Ipak po mome mišljenju u smislu dugovječnosti tu je prvi Gigabyte pa Pixelview pa Leadtek a snaga nije bitna jer su tu negdje više-manje
|
U smislu boljeg hladjenja koje dolazi uz njih i boljih OC mogucnosti....Ali i u tome koja ima po default bolje rezultate i koja se vise isplati kupit... bundle nije vazan...
|
U smislu hlađenja tu je definitivno Gigabyte a to znači da ima bojle oc mogućnosti a što se rezultata tiče to ti nebi trebalo toliko zabrinjavati jer su sve tu negdje ali tu je vjerovatno prvi Pixelview pa Gigabyre pa Leadtek naravno na deafaultu
|
Znaci gigabyte se isplati najvise uzeti...? cuo sam da su im ok 6600kartice, al provjeravam, jer cijena 6800gt sam nasao za 2.299, sto je nize od ostalih proizvodjaca, pa sam bio malo skeptican....a pixelview za 2.390...
Hvala na odgovoru! |
...sve te kartice su ti kad malo bolje pogledas radjene od istih elemenata (kondenzatori,pcb),jedina vidljiva razlika ti je u hladnjaku,tako da bez obzira sta uzmes nemres fulat:beer:
|
Uzmi Leadtek 6800GT. Hlađenje koje je na njoj pokupilo je brojne nagrade. U svim review-ima koje na netu možeš nači možeš vidjeti da se bez problema može klokati na Ultra brzine.
|
leadtek
|
Leadtek zbog hlađenja, jer nemoraš ulagati u NV5 silencer...
A što se tiče clockanja ti je puka sreća.;) |
leadtek i gigabyte ti imaju samsung chipove a pixel hynix
potrazi na netu koji se bolje oc ja cu sebi uzet leadtek ima stvarno dosta ljudi koji oc leadtek na 420 -1200mhz |
A sto mislite o MSI-evoj kartici ?
|
ak se ne varam msi daje velik bundle a kartice im nisu loše.
|
Dobra grafička...nema kaj.
http://tinypic.com/view/?pic=dvii9z |
Citiraj:
|
MSI ima dosta dobar OC program, a i hlađenje im dijeluje ok...
Drži se ti ipak Leadteka :rolleyes: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:02. |