![]() |
Dvojba izmedju 2 nVidie
dvoumim izmedju ove dvije..ajde pomozite molim vas
1.Leadtek A400 LE, GF 6800LE, 128MB, TV out, DVI 1.251,77 2.Gainward Ultra/2100LE TV/DVI, GF 6800LE, 128M DDR, bulk 1.232,20 |
Leadtek , ako ima bas njihov vent , a ne referentni od nvidie .
mislim da ti je isto kaj uzmes, jedino mozes profitirati na Gainwardu jer navodno ima brzu memu , tako nesto sam procitao na netu , 2.2ns napremo 2.8 ostale . |
ma necu je toliko clockati..veci mi je cilj otkljucavanje a kako vidim da je dosta ljudi ovdje sto je otkljucalo na 16 i da svi imaju leadteka...kako da znam koji je cooler? planirao sam uzeti u Linksu karticu?
|
ma sve su to zujalice:smoke:
zemi si uz nju artic cooling i to je to |
Citiraj:
|
gainward + silencer.
|
To je istina, ali referentni je ekstra glasan po onome kaj ekipa pise po netu . pogledaj na stranici od leadteka slike , tamo se vidi njihov hladnjak koji je malo bolji . a i da stavis neki drugi bi najvise profitirao.
|
ali ja ne zelim nista kopat po grafi...znaci onakva kavja je takva ce i ostat...barem dok joj ne prodje garancija
|
Onda Leadtek
|
ok...drzite mi fige da otkljucam sto vise...u pon je narucujem iz Linksa
|
jep svakako lead...jeftinije ces i proc;)
inace da skines sam hladnjak i puknes gore neki drugi...al gle your call |
Btw. jer netko zna da li Leadtek 6800 256mb ima obicnu memoriju ili ddr3? negdje sam vidio da Asus na obicnu 6800 od 256mb stavlja ddr3 , pa jer mozda i sa leadtekom slucaj?
|
to je sam situacija sa 9999 ge...sve ostale asusove su nazalost ddr1...znam da ti xfx ima 128 ddr3
|
Da stvarno , zaboravio sam da pise gamer edition na asusu .
|
Taj Gainward ti je na akciji u linksu pa sad za iste pare uzmesh nju i artic cooling ili zalman.
To ti je puno bolja opcija, decki u Linksu ce ti to besplatno montirat pa nemorash nista prchkat...garanciju ne gubis s tim tako da straha nema. Ali mozda ti je jos najbolja opcija ovo: vga agp leadtek a400 tdh, geforce 6800, 128ddr, dvi, tv 1.369,07 KN Na njoj imas odma 12 pixel pipelinea otkljucano.Moj izbor definitivno. |
Između leadtek-a i gainwarda uzo bi si leadtek veca šansa ti je da ju otkljucaš neg gainward.
|
Citiraj:
a mislim da za montazu hladnjaka na graficku naplacaju pola sata servisa , tako mi je bilo receno kad sam zvao , ispravite me ako krivo govorim |
kupi onaj leadtek 6800 ultra tiha kartica odlično radi kloka se bez a na 400/900 ja sam svoju otključao na 12,6
|
Da, pardon. Leadtek je na akciji za 1149kn.
|
ok..odluka je pala..narucujem leadteka sutra..valjda ce se dat swta otkljucat...ako ne probat cu je sjebat pa ko fol reklamirat da mi daju novu dok ne dobim neku koja se da otkljucat :D salim se
|
evo samo da javim..uspio sam leadteka otkljucat na 16x6 i sve stabilno i nema artefakata..ipak sam imao srece
|
sad vidim da si mi sugrađan,ja špekuliarma za svoju konfu
p41,8 MB INTEL 845 agp 4x 512/266 ddr 2 2 2 5 :D gf fx 5700 albatron 500/650 hdd cvajte ibm šitgate dvd, dvdrw pws dtk 300w hmm 6600gt je 1430 u ve-milju gainwardica,ti si zel leadtekicu za 1100,hmmhmh,znam da agp8 ide ina agp 4,znači dobit ću bolje rezultate sa 6800 le nego 6600gt, i da je neotključam??,ako niš tebe zovem na otključavanje vga agp leadtek a400 tdh, geforce 6800, 128ddr, dvi, tv 1.369,07 KN phiv napiso ni to nije loše 12 pipa a može se i na 16 pipa???,samo mi kažu da napajanje neće to sve povući (cvajte diskača)??,samo što ako mi ploča ode,sigurno neću više agp ploču kupiti,morat ću grafu prodati,komp mi je iz 2003,grafa nešto novija,između 6800 le i 6800 i nema neke razlike,vidim obje ddr1,naravno osim 8 le 12 obična,da se i le na 16 otključat po antraxu. |
6600 GT na je brža od 6800 le na default postavkama jer ima ddr3 memoriju koja radi na visokom taktu. 6800 le postaje brža kad ju otključaš na 12 cjevovoda.
Da ako imaš sreće možeš i 6800 običnu sa 12 cjevovoda otključati na 16. Napajanje ti je preslabo uzmi si Chiefteca 410W links oko 350kn, ne isplati se riskirati. "između 6800 le i 6800 i nema neke razlike,vidim obje ddr1,naravno osim 8 le 12 obična,da se i le na 16 otključat po antraxu." Ovisi kako gledaš na to, fizički su to iste kartice sa istim čipom, samo što su kod le verzije zaključani cjevovodi koji bi trebali biti neispravni, no ako su cjevovodi ispravni, a recimo gpu ne može raditi na 350 MHz to postaje kastrat. Velika je razlika u brzini između le i obične 6800. |
pazi sve ti je u sreci jer nitko ne garanira da ces na 16 otkljucati kao ja...ali ako otkljucas onda si na velikomk dobitku...kako god da okrenes ako i ne uspijes otkljucat grafa se da zvijerski clockat..npr ja sada svoju otkljucanu mislim clockat i to cu joj stavit modani bios sa vecom voltazom i performanse idu u nebo...ali i ovaku na stocku otkljucana mi je vrtila FEAR demo na high detaljima i 8 FSAA bez trzanja tako da je po meni to definitivno isplativa grafa jer 1150 kn nije tako puno a mozes dobit dosta za te pare
|
Citiraj:
Da nije možda 8AF? :) |
Citiraj:
|
nema šanse
|
Citiraj:
|
a dtk 400w napajanje??
|
Citiraj: