![]() |
Forex
Bacio bi se u to kao neku vrstu sekundarnog dohotka.
Zanima me ima li tko na forumu tko se time bavi profitabilno, da može dati neki koristan savjet u vezi učenja, setupa, itd. Zanima me sve uključujući i plaćeni mentoring, ono što me ne zanima jest, affiliate linkovi, automatski roboti i sl. |
Već sam od par ljudi čuo da je riječ o prijevari.
|
Sve može biti prijevara, posao, država, ljubav, ali forex je trgovanje devizama, prijevare ne mora biti. Ipak, hvala na BUMPu posta :D
|
Ako ti je do takvih pizdarija, kupi si Herbalife paket...
|
Trenutno radim na projektu ocijenjivanja forex servisa. Nažalost većina servisa je prevara.
|
Vjerovatno radiš na nekom review pageu kojeg češ pogurati backlinkovima na prvih 10 mjesta za određeni niche keyword i zarađivati na affililate linkovima, znam ja da je većina forexa prevara na internetu, kao i većina žena i većina poslova i većina bilo čega. Mene više zanima netko tko nešto zna o Forexu na ovom forumu koji je prije 5 godina bio okupljalište desetak tehnološki najpotkovanijih ljudi u HR
|
Evo ja znam da na FX tržištu banke vrte milijarde na dnevnoj bazi i imaju za to posebne odjele (riznica). E sad kako netko može zarađivati na takvim tržištima sa malim ulozima ne znam. Ali ako si ne možeš priuštiti da izgubiš te novce ne idi u to.
|
neznam tko vam je to rekao ali Forex nije prevara... Forex je vrlo sličan dionicama... kupnja/prodaja.
odmah u startu zaboravi na robote i sl. pizdarije. bolje da te netko nauči pa da se okusiš. fora je u tome da bi počeo nemoraš imati hrpu love jer postoje velike poluge. al fora je u tome da kod velikih poluga kako možeš brzo zaraditi, tako možeš i sve brzo izgubiti vrlo lako. inače negdje sam pročitao da od ukupnog broj ljudi koji se bave forexom da 70% njih su u minusu. |
Znači bolje igraj Talijanski loto 6/90
|
definitivno :)
uvijek možete otvoriti demo račun i igrati forex bez rizika. pa možete vidjeti da vrlo lako tih stotinjak virtualnih dolara možete vrlo brzo pretvoriti u nulu. |
Oni koji su na Forexu zaradili trenutno se nalaze u Remetincu, a one druge je sramota priznati da su uložili u Forex. :D
|
oni koji su zaradili na forexu su odustali na vrijeme... ili su u remetincu kako kaze amdejac :D
velika vecina korisnika je postala pohlepna pa ulupala gro para u to smece i popusila pare... moj stari je ulupo isto neke pare, hvala bogu nista puno i nije dizao nikakve kredite.. nesto je dobio nazad kroz one mjesecne premio, glavnicu i ono je popljugo... i gotovo.. pametnom dosta :) pricali su ljudi da ce vodit kojekakve pravne bitke, ali to mozes povuc macka za rep, a ne odvjetnike jos placat.. odustanite dok jos niste ni uplatili :) |
To je jedna od onih stvari koje će ti izgubit sav novac ako ne znaš šta radiš. A kao početnik ne znaš šta radiš. Okušaj se prvo u paper tradingu prije nego staviš prave novce u igru.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:38. |