![]() |
Samsung Galaxy S3-kupovina u Njemačkoj
Prijatelj bi mi kupio tamo taj mobitel i poslao ga meni,imam sada nekih pitanja:
1.Ako ga kupi u dućanu dali će taj mobitel biti otključan odnosno dali ću ga morati dekodirati? 2. Dali će imati hrv. izbornik 3. Šta je sa garancijom,ako je tamo ovjeri dali ću je moći tu u Samsungu iskoristiti u slučaju nekoga kvara? Hvala unaprijed ;) |
1. uglavnom su otključani, ali ne mora biti. Vjerojatno piše u njegovim karakteristikama. Daj link da provjerimo.
2. vjerojatno hoće. Android od verzije 4.0 ima HR jezik. 3. pitaj generalnog uvoznika za Samsung u HR, firmu Europatrade Zašto S3 kad je S5 na pragu (01/2014)? Da si rekao S4, još bi i shvatio, ali S3... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo ti cijene istog u Italiji
http://compraonline.mediaworld.it/we...x=1&format=XML |
budući da mobis (samsung ovlašteni servis) prihvaća samsung ativ s (wp brat s3) kupljen u inozemstvu nakon 1.7.2013., pretpostavljam da bi ti prihvatili i ovoga
pošalji im mail pa provjeri |
Budem poslao hvala :)
Ne kužim u čemu je tolko bolji S4 od S3 osim bolje kamere i nekih bzvz aplikacija koje meni ne trebaju,bitan mi je ok ekran,mailovi,viber i ostale manje aplikacije,a S3 sve to ima,dobra kamera,brz mobitel i ok je cijena...S4 je naravno bolji,ali preskup... |
Citiraj:
|
a ako razmišljaš o WP, ima i lumia 920 ispod 300€ :)
|
Garancija vrijedi u cijeloj EU uz predocenje racuna i jamstvenog lista. Za svakki elektronicki uredjaj kupljen u EU. Odgovoreno vec puno puta.Lock.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:18. |