![]() |
San svakog gamera...
Evo ljudi da vidite kak male stvari usreće ljude...:D
Žao mi je što nisam mogao stavit više slika tj. filmića i što nije slikano s fotićem jer nije bio doma...:( Igra je NFS: underground2 auto Mustang GT nabrijan dojaja. Od ljudi prisutnih ovdje je komek pa nek on da neki komentar na to... edit: evo link pa skinite i dajte komentar. btw. fala zed:beer: |
Re: San svakog gamera...
Citiraj:
|
Da to je zalosno inace evo da nebi bilo da nisam ni ja nis stavio
MOJ auto peugeot 206 max speed 365km/h samo cu reci da NITI JEDAN auto iz NFS u2 nemoze ici toliko evo pic http://tinypic.com/view/?pic=dpbtl0 ako netko oce slike ostalih mojih auta samo neka kaze ;) btw auto je full carbon ;) |
Nema filmica jel nemre stavit na net pa kak da se stave filmici??
|
prevelik mi je file .3gp kak da kompresiram sa 200kb na 100kb???
evo ovak: Pojačalo sony TA-AX5 Zvučnici 2x Celestion ditton 332 potpomognuti sa wooferom od 35W. projektor PLUS U3-810Z. |
Citiraj:
|
Jebeno je bilo kad je trajalo.
P.S Striza je lud:D |
striza je frend koji je tad vozio.
kvaliteta filmiča je loša al šta ćeš... jedan od većih gušteva kod mog gamanja ovih godina.:) |
Bilo je super još samo da složimo volan koji smo sj***** i bit ce ok.
Kad cemo opet?? |
Bemti ja počeo igrati kada sam dobio novi komp i odvozio sve trke i nisam imao ničega na mapi mislim da sam zaglavio:( a onda sam izgubio save:(
|
Ako si odvozio sve trke koje su na mapi a nisi prošo 100% trebas skupit visual rating onda ti se otvaraju nove staze. :)
|
Ej ljudovi stvarnooo mi se neda prelaziti sve ono a taman ste me zapalili za igru:) ću otklj sve kako treba ako koristim cheatsove(nadam se da ima za preskakanje levela)
|
Nikad nisam koristio cheatove tak da ne znam inace prešo sam igru više nego par puta i igram zbog gušta kad mi se ne igra deinstaliram je i gotovo.
Onda me netko napali ponovo na tu igru i ponovo instal:D |
@Codiac-
nije 365 al je 363... [img=http://img388.imageshack.us/img388/2189/max0wr.th.jpg] zar nitko baš nitko nema kometar na gaming na "ekranu" velikom 1,5*2 m?:confused: |
Šta ce komentirat pa to svi imaju kod kuce :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
![]() Zanemarite perfect shiftove, sve se radilo samo radi postizanja max brzine... Možda vam i otkrijem na koji način...:p |
jel to s nitrom ili bez?
|
A šta misliš? :p Idem ja instalirat igru again and again sve ono prelazit :( ali morate vidjet moju Supru (tu sam imao kada sam se zaglavio :( )
|
Ma ni supra nije loša a tek da vidiš moju Rx-7 Taj auto mi je san:)
|
Meni je ovo najljepši auto u igrici.
A RX-8 i Audi TT su mi najdraži/najbolji :) ![]() ![]() |
Citiraj:
Slike su nepostojece a ovaj .3gp fajl se ne otvara ni sa bsplayerom ni sa mediaplayerom i tu je moja zelja da saznam o cemu se ovdje radi presahnula :( |
Citiraj:
filmič se otvara sa quick time playerom. slika nema kao što sam napisao jer tad nije bilo fotiča, a sad ga ima al nemogu napunit baterije jer je gupi punjač crko!!!:grrr: a nisu AA neg od olympusa punjive, ak ću neš slično opet doma složit bit će i slika i boljih filmiča. zasad samo ovo, i još jednom sorry na takvom filmiču al trenutno nisam mogao ništa bolje stavit... P.S. pogledaj filmič.:beer: P.S.2 evo još jednom komponente: Pojačalo sony TA-AX5 Zvučnici 2x Celestion ditton 332 potpomognuti sa wooferom od 35W. projektor PLUS U3-810Z. volan smartbox (nije neš al je volan):) edit: tjedan dana se tako igrao NFS: underground2 |
Buljo imas PM.
|
Underground 2 već nisam igrao polaa godine no sada ću ga ponovno poćet halat. Inače najbolji auto na igri mi je RX8, jednostavno taj auto je strava ak se dobro podesi. Drugo: Infiniti(Nissan)G35 Coupe je auto koji ima loš handling, ali sam se malo poigrao oko njega(ubiti sam si dao mnogo truda da ga poštelam)i auto se sasvim fino može voziti!
|
A evo i moje RX-8 iz karijere.
|
I druga slika...
|
I treća silka.... jednostavno sam ih morao staviti.....
|
Citiraj:
*SniperWolf passed off |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:59. |