PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Preporuka DOBROG servisa (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=253198)

Gjurovski 03.11.2013. 21:24

Preporuka DOBROG servisa

Koliko vidim uglavnom se pise o negativnim iskustvima sa serviserskim firmama, dali postoji koji dobar za preporuku?
Kolegici lagano laptop odumire (gasenja prilikom visokih temperatura) pa neznam sto i gdje bi joj preporucio da ga odnese na dijagnostiku i servis...

Ukoliko takvo nesto postoji u nas hrvata....

1v@n 03.11.2013. 21:29

Nobilis, sadašnji Trilit, kod parka stara trešnjevka.

danc00 10.12.2013. 15:34

Da ne otvaram novu temu...

Trebal bi preporuku dobrog ovlaštenog servisa za HP laptop. Znači prije svega mi treba dijagnostika, pa onda ako je isplativo i popravak...

Zbilja nikad nisam imal s tim posla pa da se ne zeznem odmah prvi put.

Na području Zagreba mi treba!

trouble 10.12.2013. 15:38

moj servis..... nikad problema sa njima imao. Rade sve lapove

To je u slučaju da istekla garancija pa da možeš di oćeš. Sestra imala isto problem ko tvoj na HPu pa riješili za neku smiješnu cifru.

danc00 10.12.2013. 15:44

Citiraj:

Autor trouble (Post 2509403)
moj servis..... nikad problema sa njima imao. Rade sve lapove

To je u slučaju da istekla garancija pa da možeš di oćeš. Sestra imala isto problem ko tvoj na HPu pa riješili za neku smiješnu cifru.

Uf, to mi je puno izvan grada...ma da, to je isto od moje sestre laptop (hp dv7)

prvo je počel ekran prekidat...no s tim se je dalo živeti, a sad više ni ne pali, samo blinkaju komande par put i ništa...

A jel bolje nosit u ovlaštene servise ili ne...tj dal su ovlašteni stručniji ili nije pravilo?!

Padilla 10.12.2013. 16:56

Treba reparacija matične ploče 99%
Radio je dok se lem na čipu nije odvojio skroz do kraja, zbog grijanja i hlađenja.

Citiraj:

A jel bolje nosit u ovlaštene servise ili ne...tj dal su ovlašteni stručniji ili nije pravilo?!
Nije pravilo, ako pogledaš malo iskustva vidjet ćeš da ih dosta ima koji nisu zadovoljni uslugom ovlaštenih servisa.
Bolje je nositi nekome manjem serviseru koji to radi s guštom.

Moj izbor je Arabba, ali oni rade na području Rijeke, što ti i ne odgovara bas?

virus1 11.12.2013. 17:25

Imaš u Rijeci IT Elektronika, čovijek je car, imaš ga i tu po forumima nick Alvin, ti HP-ovi svi imaju zbuggani čip i bilo je pitanje vremena kad će ti otići, uglavnom neznam točnu cifru (bubam napamet 500-700kn ako je u pitanju kompletna zamjena čipa za ispravni) ali problem ti on može 100% riješiti, daje jamstvo na svoj rad,...bez ustručavanja slobodno ga kontaktiraj LP

TROTTER 15.02.2014. 01:28

MOJ SERVIS... brzo, precizno, stručno osoblje...

gerund 21.05.2014. 13:48

http://www.servislaptopa.com/

tu je čišćenje laptopa za 150 kn što je jeftinije od svih koje znam a i javljaju odmah isti ili sljedeći dan porukom šta ne valja, cijenu i da li da ga poprave.

wnbeeeE 21.05.2014. 23:17

hahaha jaooo.. kao da sam nabrzaka odletio na njuškalo :D

Bluzer 21.05.2014. 23:30

A pogotovo "Moj Servis" kojeg je netko gore naveo. Frendu mi vratili laptop bez bios baterije i pola vijaka.

captainvuki 23.08.2016. 05:34

Ako neko zna moze li napisat koji je servis za slaganje konfiguracije dobar u Splitu.Triba mi slozit konfiguraciju sa vodenin ladenjen za procesor,dvi graficke kartice i RAM.Cijevi za vodeno ce bit krute,a ne fleksibilne.Triba mi da servis ima dosta iskustva u slaganju ovakvih konfiguracija.

Chuby 23.08.2016. 15:26

Jel to uopce itko igdje radi u RH?

captainvuki 24.08.2016. 04:44

Citiraj:

Autor Chuby (Post 2959510)
Jel to uopce itko igdje radi u RH?

Triba bi neko to radit,pitacu ja po servisima pojedinacno na telefon.Iman ja na papiru napisano tocno sta mi triba.Vec san sve djelove kupija osim komponenti za vodeno ladenje iz EKWB ducana,jer mi za to triba serviser da mi kaze sta i koliko triban kupit da moze sklopit konfiguraciju.Ako ne buden nikoga nasa po servisima od ducana stavicu oglas na njuskalo i neko ce se valjda javit.Ja radin ustvari preslagivanje konfiguracije koja je napisana pod "moj komp" uz dodavanje nekih novih komponenti.

darkydark 24.08.2016. 07:11

Najbolje da nađeš nekog forumaša koji si je tak nešo slagao nego servis ardvera.

Sent from my D5803 using Tapatalk

Chuxonja 24.08.2016. 09:54

baš to, čisto sumnjam da će ti neki serviser imat iskustva sa custom vodenjačama, osim ako i sam nije entuzijast koji po doma roka takve stvari. Rađe zahaltaj nekog vodozemca sa foruma.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:27.