![]() |
Preporuka DOBROG servisa
Koliko vidim uglavnom se pise o negativnim iskustvima sa serviserskim firmama, dali postoji koji dobar za preporuku?
Kolegici lagano laptop odumire (gasenja prilikom visokih temperatura) pa neznam sto i gdje bi joj preporucio da ga odnese na dijagnostiku i servis... Ukoliko takvo nesto postoji u nas hrvata.... |
Nobilis, sadašnji Trilit, kod parka stara trešnjevka.
|
Da ne otvaram novu temu...
Trebal bi preporuku dobrog ovlaštenog servisa za HP laptop. Znači prije svega mi treba dijagnostika, pa onda ako je isplativo i popravak... Zbilja nikad nisam imal s tim posla pa da se ne zeznem odmah prvi put. Na području Zagreba mi treba! |
moj servis..... nikad problema sa njima imao. Rade sve lapove
To je u slučaju da istekla garancija pa da možeš di oćeš. Sestra imala isto problem ko tvoj na HPu pa riješili za neku smiješnu cifru. |
Citiraj:
prvo je počel ekran prekidat...no s tim se je dalo živeti, a sad više ni ne pali, samo blinkaju komande par put i ništa... A jel bolje nosit u ovlaštene servise ili ne...tj dal su ovlašteni stručniji ili nije pravilo?! |
Treba reparacija matične ploče 99%
Radio je dok se lem na čipu nije odvojio skroz do kraja, zbog grijanja i hlađenja. Citiraj:
Bolje je nositi nekome manjem serviseru koji to radi s guštom. Moj izbor je Arabba, ali oni rade na području Rijeke, što ti i ne odgovara bas? |
Imaš u Rijeci IT Elektronika, čovijek je car, imaš ga i tu po forumima nick Alvin, ti HP-ovi svi imaju zbuggani čip i bilo je pitanje vremena kad će ti otići, uglavnom neznam točnu cifru (bubam napamet 500-700kn ako je u pitanju kompletna zamjena čipa za ispravni) ali problem ti on može 100% riješiti, daje jamstvo na svoj rad,...bez ustručavanja slobodno ga kontaktiraj LP
|
MOJ SERVIS... brzo, precizno, stručno osoblje...
|
http://www.servislaptopa.com/
tu je čišćenje laptopa za 150 kn što je jeftinije od svih koje znam a i javljaju odmah isti ili sljedeći dan porukom šta ne valja, cijenu i da li da ga poprave. |
hahaha jaooo.. kao da sam nabrzaka odletio na njuškalo :D
|
A pogotovo "Moj Servis" kojeg je netko gore naveo. Frendu mi vratili laptop bez bios baterije i pola vijaka.
|
Ako neko zna moze li napisat koji je servis za slaganje konfiguracije dobar u Splitu.Triba mi slozit konfiguraciju sa vodenin ladenjen za procesor,dvi graficke kartice i RAM.Cijevi za vodeno ce bit krute,a ne fleksibilne.Triba mi da servis ima dosta iskustva u slaganju ovakvih konfiguracija.
|
Jel to uopce itko igdje radi u RH?
|
Citiraj:
|
Najbolje da nađeš nekog forumaša koji si je tak nešo slagao nego servis ardvera.
Sent from my D5803 using Tapatalk |
baš to, čisto sumnjam da će ti neki serviser imat iskustva sa custom vodenjačama, osim ako i sam nije entuzijast koji po doma roka takve stvari. Rađe zahaltaj nekog vodozemca sa foruma.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:27. |