![]() |
doom3 i voodoo2 sli
neznam dal je tema već bila, ako je....neka moderatori brisu
zanima me sa vi mislite, jel ovo istina ili se čovik malo igro sa slikama???? http://www.3dfxzone.it/enboard/topic.asp?TOPIC_ID=1462 napomena: ima malkoc vise slika... |
Hmn bila ti je recenzija voodoo 6 i ona je mogla pokrenuti doom3 tako da ono a sada voodoo 2 sli nema sanse mozda 2x voodoo 6 ali bogme nis slabije .
|
nisam ni znao da postoji voodoo6, mislio sam da je 5 zadnja...
|
Vjerovatno je istina, kad nabavim još jednu monstericu budem isprobao sam.
|
ay, jedva čekam
|
Ispravak,Voodoo 5 6000 i imate sliku nje u attachu.Takodjer se govori da to nije zadnja verzija voodoo kartice te ima dokaza gotovog engenering samplea i da je u 3dfx labu napravljena poslije Rampage kartica koja je koristila ddr memoriju i unaprijedjen VSA 100 chip sa T&L i ostalim forama.
|
Eh da evo jos i slikica neizanog Rampagea,taman kada su driveri jos bili u nastanku nVIDIA ih kupila...
|
Pogledajte slike malo bolje: grafika je katastrofa, a na stranici ima neki patch s opisom:
Code:
*** Doom3_Voodoo2_Patch_V1_0: |
Ispravak mislio sam na voodoo 5 6000 ali sma pisao voodoo 6 ali ajde :D skoro pa isto ;:P
|
OMG this is very good ako uzmeš u obzir da je to tako stara karta:beer:
|
A zakaj više ne proizvode te voodu kartice
|
Propala firma......:rolleyes:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Nemoj se uvrijedit...:beer: |
Citiraj:
Zato sto je nvidia kupila 3dfx i na njemu zatemeljila svoju firmu puj (pljujem na nvidino ime :) ) Btw vise volim nvidiu od atia :) |
Sorry na OT-u...
@ Codiac, boli me glava od tvog avatara :D:p |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:35. |