![]() |
zalman dal stane?
ljudi nazalost nemam sliku al ak me netko shvati bit ce super.
stanje je ovkvo. kuler koji je sad je neki jeftinjak od igloo-a il kak se vec pise. vent je 80 mm. e sad po mojim strucnim mjerenjima(trokut :D ) od kulera do napajanja ima jos o.o.o(Onako Od Oka) 10-ak mm. dal bi zalman stao. ovaj doticni Cooler ZALMAN CNPS7000B-AlCu, socket A/370/478/754/939 pa da ne otvaram bez veze novu temu. npr. da skinem ovaj igluov vent i na pasivca stavim npr. drugi vent papsta ili sta ja znam po preporuci dal bi se osjetila razlika!? hvala svima i da ne zaboravim ak je ovaj post trebao na kucista i case moding ili di vec, unaprjed se ispricavam pa nek moderatori prebace. hvala :beer: |
ide samo moraš odpiliti pola jednog držača tj vanjsku rupu.
|
Da li ce ta rupa trebati kad se zalman bude stavljo na A64?
Ja sam za svaki slucaj izlemio kondenzator koji smeta, produzio mu nogice i ukosio ga da ne smeta. To ne bi preporucio ljudima koji ne rade s elektronikom!!!! |
Treba ti 1cm prostora od ruba matične do ruba napajanja da stane. Kakvo imaš kučište?
|
|
Stane bez beda.
Ps ak hočeš kupit zalmana modanog za nf7 javi se na pm |
mrkonja imas pm
|
Bijah na Zalmanovom site-u i ne kuzim, ak je u kucici "Incompatible" stavljen "X" dal to znaci da je nekompatibilan ili da nije? Pa nije valjda 7000 nekompatibilan sa AN7?
|
ma ide na an7 smo sto moras pilit drzac....pa je time nekompatabilan:rolleyes:
|
E a kol'ko viri izvan ploce, imam samo 1cm(mozda koji mm vise) od ploce do napajanja pa me i to malo zabrinjava, tim vise kaj na njihovom site-u pise da trebas imat 6,8cm od centra proca u svim smjerovima a tol'ko nemam...
|
ako imaš 8cm disk iprobaj sa njim jer je promjer zalmana oko 9cm
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni je poprilično visoko...Al stao je. Jedva :D |
Citiraj:
A taman sam si sredio kuciste u kojem nemoram imat neke hibridne modifikacije i sad cu izgleda opet morat nekaj kemijat s napajanjem... |
Od ruba ploče do vrha napajanja ti treba 1cm
|
Super onda stane, hvala svima na uputama i savjetima:beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:29. |