![]() |
Arctic Power Bank 4000 - spasonosna energija
Isprobali smo Arcticov PowerBank.
|
uzeo sam ne ovaj, ali sličan proizvod ženi za xperiu p sa svojom jadnom baterijom i ne odvaja se od tog divajsa... generalno je super imat to uz sebe i imho puno praktičnije nego zamjena baterije.
|
Ovo bi bila prava stvar da ima i fotonaponsko punjenje.
|
Imaš i fotonaponskih :D
|
Znam, zato i govorim.
|
Prije neki dan mi se posricilo u superkonzumu u dubravi (ZG), di sam bauljajuci i cekajuci da zenica obavi šoping odbaulja do njihovog standa di drze elektorniku i ugleda slicnu napravu od 2200mAh za 50 kn (popust od 50% ili im je bila zadnja ili neznaju sta prodaju) isti tren je pala kupnja :D.
Ovo moje cudo je od Trusta i ima ugrađen USB kabel na izvlacenej za punjene, ali ne dolazi sa kablom za punjenje telfona ili sa vec punite, ima klasicni USB (zenski) utor. Zgodno je sta ima 4 ledicce koje prikazuju stanje baterije i to samo kad stisnes gumb tako da ne svjetli cijelo vrijeme. Uglavnom zakon spravica za uvijek prazan telefon + za pare za koje sam ga uboja puni best-buy :goood: Ako se kome da ic vidit jel ima jos koji evo ovako izgleda Trust Uspud budi receno clanak je zakon, koji put treba napravit clanak o tkz. trivijalnim stvarima, koje su mozda sitnica, ali cesto sitnice cine zivot jakoooo ugodnijim 5+ |
Meni to jako interesantno. Razmišljam napraviti neki malo sklop, staviti na bicikl za svjetla te nekako strpati i kabel da mi se mob puni u isto vrijeme ako treba. :)
|
Citiraj:
|
ma dobro to isto... u onu svoju default torbu bi valjda mogao pohraniti cijeli internet.
daj dodaj cigarete veli ona, a meni mrak na oči... pa to je avantura bogte neće :D nego back ot: konkretno ja sam uzeo trekstor 2200mah i stvarno je kompaktan, kao i ovaj koliko vidim i bilo tko sa običnom pederušom neće imat problema sa mobilnošću garant ;) |
meh...ne volim pederuše...još otkako sam nosio maskirnu...:D tak da... zanimljivo al ne znam kud bi s tim :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:11. |