![]() |
Aerogate 2 senzori
Kupio dotični potenciometar ali bez manuala pa sada neznam koji je redosljed spajanja termalnih senzora
Kojim redosljedom se spajaju senzori s ljeva na desno CPU,VGA,HDD,CASE U PCE recenziji ne piše isto I s čim spojiti(zaljepiti) sonde na uređaje? Valjda ima netko dotični potenciometar pa će pomoć UNAPRIJED HVALA |
Pa pospajaj sonde, čopiš ju prstima i na kojoj skače temp (recimo cpu) nju staviš na cpu. Zaljepit možeš izolirkom,selotepom
|
Upravo tako spojis, provjeris i zalijepis malu naljepnicu da se ne pomjesa. Nakon sto ih pospajas kada ih pocnes lijepiti iz nekog nejasnog razloga ona sto je bila VGA postane cpu, case HDD i sl. Preporucam ti nalijepi si na zicu pri kraju koja sonda je koja. Nakon sto ih stavis na mjesto mozees skinuti ili ostaviti. Meni su i dalje u kompu ako ikad budem vadio AG da nemoram opet traziti.
|
Sredio sam senzore sada svi rade.
Nego samo me interesira dali se može onaj (iritirajući) zvuk koji radi kad se pali komp stišati ili maknuti |
:confused: koji zvuk:confused: alarm?:p
|
Valjda
Sada kad upalim komp čuje se samo jednom zapišti Dok nisam spojio sonde bi pištao dok nebi stisnuo kotačić |
Provjeri jesi sve dobro spojio. pišti ako nemaš fan za cpu ili akjo se sporo vrti
|
Nemozes ga na fini nacin iskljuciti osim da se uhvatis lemilice. Barem ja neznam za drugi nacin.
|
Ma sve je dobro spojeno
3 venta ,četvrti onaj njegov 4 sonde isto Pišti samo na trenutak dok se ne počnu dizat win Probat ću se naviknut Danas mu je prvi dan u casu, pa se neću lovit lemilice :D |
Pogledaj manual od AG2 na http://www.coolermaster.com/installa...7c4df320fd.jpg
To o cemu govoris je normalno. Kada ga palis bip -ne. Kada sonda na HDD -u i Caseu predje 55 bipka. Ako neke sonde ili venta nema opet beepka. Kada VGA i CPU predju 65 bipka takodjer. Postoji ogranicenje oko minimalnih okretaja ventova. Nazalost ne postoji switch za ugasiti to pa tako vrlo brzo pocne iritirati. |
Moj ne bipka:D
Imam 3 venta(onaj njegov seronja je iskopčan) i sve senzore i ne bipka |
Odlemio, premostio ili jednostavno nes ne radi??? Nesto od toga mora biti :D
|
Jedan bip je ok po manualu
Samo kad bi se mogao stišat bi bilo idealno Alarm activation: -Startup : bip once |
Ma kaj ti smeta taj beep
Moj pizdi kad zapalim komp, kaze da je temp na procu 0:rolleyes: za popizdit |
Citiraj:
|
Kako meni uopće ne bipka?!:confused:
|
Citiraj:
|
Potpisujem. Napravio isto i dobio isti efekt. Puno tiši bip. taman da ne iritira. :beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:20. |