![]() |
Asus Maximus VI Impact i Z87I-PRO test
Testirali smo dvije Asusove mITX ploče.
|
e, ovo izgleda skroz moćno...
|
Isprobali ste nekoliko Noctuinih modela hladnjaka.
Koji su to modeli i koji ste hladnjak koristili prilikom testiranja? |
Citiraj:
|
Jesam ja glup ili tu ima samo dva DIMM slota? Jel to onda 16GB ili i dalje 32GB maksimalno podrzanog RAM-a?
|
pa mini ITX je, 2 slota su klasika. Kao i 16GB ako se ne varam. Bar kod ovih "klasičnih" modela :D
|
Citiraj:
|
Znaš ti njega, moraš pratiti na nastavi ili ode sve :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
bome, s ovim se čuda da napraviti, a sve sakriješ u kutiju šibica;)
|
Na žalost za tu cifru si kupim HDBaseT tramsmt. i receiver. Onda mi ostaje normalni komp u jednoj sobi.
|
ma jok, ovo više kul :D
|
Citiraj:
|
Ma jok, snimam ovo za glavni komp, više nego dovoljno za moje potrebe. Na pljazmu sam prikačio media player, igre me ne zanimaju.
|
osobno ne vidim smisla u takvim pločama.
jedina pozitivna stvar kod njih su integrirani BT i dual band wifi (i zvučna kod maximusa) ostalo je bezveze i trpanje gluposti rijetko koje ITX kuciste podrzava vise od 2 diska i samim time jedina korist od raida se svodi na raid 1 ako se ploča ne stavlja u neko ITX kućište, gubi se sam smisao te veličine, bolje onda na matx ili atx (a te ploce su jeftinije i nude bolje mogućnosti nadogradnje) opet, ako se ova ploča stavi u ITX case i na nju neki haswell, moš na kejsu jaja pržiti :D dobro, tu postoji i pentium G3220 koji se možda ne grije toliko, ali stavljati procesor od 500kn na 3 puta skuplju ploču mi graniči s ludošću :D |
Neznam za tebe i zašto tebi nema smisla, al ja sebi već pikiram Impact + 4670K + gtx660 + Node 304 + H80(Il nešto žešće) + Sisa. Bomba u malom, o da, itekako ima smisla.
|
eh dobro, sa tim kejsom ima smisla :D
nisam uopce precviše gledao kučišta iznad 500kn, pa sam zaboravil na ta fractalova :) |
Ma nemaš pojma i ne guraj se ovdje :D
Ovo je mrak ardver, *ebo one A4 pločetine i kućišta koja zaustavljaju protok zraka u prostoriji ;) |
prodigy 5x3.5 + 3x2.5, minimalno, tak da ti teza o dva diska pada u vodu :) tko kupuje impact, nevjerujem da ce ju drzati u ms kucistu...
@pupo, da stavljam u kosaricu? :D |
Citiraj:
|
Ja ne znam zašto uopće rade više full ATX ploče. :D (barem u toj količini)
|
Kad budem slagao novi stroj definitivno bude mITX.
|
Kad ce giveaway? :D
|
Citiraj:
|
Pa odjednom svi hoće ono što sam složio pred preko dvije godine, mrcinu u malom :D
GA h55n-usb3. i5 760 8GB rama i 7850. Sve u LL Q11 sa H50 hlađenjem. I radi super, ultra tiho i stvarno sam zadovoljan. Naravno, tada nije bilo ovakvih brutalnih ploča, ali sasvim je dovoljna činjenica da kad će mi trebati procesorske snage ovaj i5 760 može potegnuti na 4GHz na ovoj pločici, a dotad je debelo undervoltan i na stock taktu. :D |
Kod mene p8z77-i deluxe i proc na 4.2 na njoj, nisam primjetio neko pretjerano zagrijavanje zbog OC-a. E sad moguce da se zbog haswella sama ploca vise zagrije. Inace mrak ploca, nemas je sta vidjet a ima sve ko i atx.
|
Citiraj:
Imaš ASRock Z87E-ITX Gdje je Jura? :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:28. |