![]() |
S3 mini random restart
Mob star 3 tjedna(Tele2), imam radnom restartove, nema nekog pravila kad. Bio hladan, vruć, na netu, prilikom pisanja sms-a, maila...
SOft nije diran, bio je jedan update, to sam mu dozvolio i to je to. Znam da bi neki drugi rom možda pomogao, ali pošto je mob pod garancijom, nebi se igrao time u slučaju da je hardverska greška... Jel ima netko ideju Što da probam, a da garancija ostane važeća? Što je sve dozvoljeno probati s KIES-om? hvala |
KIES-om možeš pokušati napraviti update. Prije toga svakako napravi backup. Ako ima update i ne pomogne, nosi ga na reklamaciju.
|
Citiraj:
|
Jesi probao u recovery (stock) wipeati sve pa vidi jel radi.
|
da li imas sandisk memorijsku karticu ?
|
http://www.sammobile.com/firmwares/1...8190&pcode=TWO
Skini zadnji firmware za tele2 i fleshaj po uputstvima za npr samsung s3. Uputstva imas u sticky samsung flash temi. Nakon toga napravi wipe / factors reset |
Citiraj:
I još jedno, ako stavim orig tele2 rom, dal bude možda mob zaključan na T2? Jer je nekim slučajem došao otključan,trenutno imam VIP karticu u njemu. I da, prema toj stranici, na mobu imam zadnji koji je izašao, tj i8190XXAMG4. Znači da bi morao probati staviti stariji soft gore? Ide to uopće? hvala |
Ne gubiš garanciju,
Neće biti zaključan na tele2. Skini zadnji firmware i instaliraj ga. Ne stari, nego najnoviji. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:24. |