![]() |
Sporo učitavanje videa
Dakle,već par dana mi se jako sporo učitavaju videi.
Počelo je samo odjednom. Koristim Firefox. Nisam odmah htio pilat ove iz optime(stalno problemi s tim imbecilima,ugh). Pa eto,ako ima itko ideju što može bit problem,nek kaže. Coz I have no damn idea. |
Citiraj:
Ja na Chromeu stalno dobivam connection timeout, youtube se ucitava vjecno, kliknem na drugi video i nema reakcije dok ne refresham stranicu...a maloprije su me zvali da imam mogucnost da mi daju 4 mjeseca 10 Mb... |
Ima vec slicna tema.
Potpuno isti problem je i kod mene, isto sam na Optimi. Meni se jos desi da se na par minuta sve stranice vjecno ucitavaju, presporo, kao da imam 56K modem. Npr. pola sata radi odlicno pa par min uspori sve, i tako u krug non stop. Zvao sam ih i nesto su trkeljali po postavkama al nista naravno nisu napravili. Ja u meduvremenu sve zivo promjenio, uticnicu, kablove itd al nista. Ocito je nesto do njih. |
Znači, nisam jedini? Katastrofa kod optime, izluđuju me. Povećao sam brzinu s 2mb na 4mb, možda kaj malo pomogne. Izgleda da nema rješenja...
|
pridružujem se klasi optimist :goood:..ovo je sprdnja od neta..moram refreshat stranicu 9-10 puta da ju učita
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:38. |