![]() |
Galerija novih R9 i R7 Radeona
Slike novih generičkih Radeona.
|
Čudno, R9 290X nema CF konektor(e).
|
Opet turbine, ja sam se nadao boljem hlađenju.
|
Citiraj:
koliko vidim manje će trošit,tj- trebale bi koliko se uopće očekuje rast performansi u odnosu na 7970 i 7950? |
Citiraj:
Can't wait to try it out. :) |
Citiraj:
imaju perforacije ali preslabo,da su veće bilo bi bolje ali tada nitko nebi kupio aftermarket |
Mnogo sexy od XFX-a:
http://www.tweaktown.com/news/33190/..._campaign=ttcs |
Da, sexy je, ali poznavajući taj njihov model "double dissipationa" biti će;
a) vrlo topla b) vrlo glasna Nisu bez razloga jedan od najjeftinijih AMD Radeon brandova na našem tržištu pored VTX-a. :) Jedino ako su nešto stvarno napravili, no čini mi se da su samo outer shell i njegov dizajn promjenili, a ono "iznutra" se vuče još zadnje dvije generacije. |
Čuj, imam R7770 Core edition, em je hladna em je tiha.
Ali to sve ovisi o kućištu i prozračnosti - u kućištu u kojem nema "zraka" će ti svaka kartica raditi na 90°C, i bit će ti glasna. Meni i dvije XFX HD5850 nisu bile glasne, obje DD, tako da što se toga tiče, zadovoljan sam. Najbolje hlađenje je svakako od MSI-a, ali i nije najtiše riješenje. TFIII je super hladan - ali glasan. DD nije najhladniji, ali je redovito tiši. |
Ne znam, ja baš nisam imao takva iskustva, pogotovo ne u loadu (ovdje specifično mislim na HD 7950 / 7970 Core i Dissipation Edition), a prošle su mu kroz ruke gotovo svi modeli kroz zadnje tri generacije.
Ja sam malo noise freak, pa možda i to utječe na moju objektivnost. :) |
7950/7970 nisam našao ni jednu hladnu/tihu.
Isto tako ni Ferrari sa niskom potrošnjom i tihim radom motora. |
Uz to, donose i RAPTR aplikaciju za gamere koja će olakšati PC gaming iskustvo i približiti ga onome na konzolama.
Ne mogu izraziti koliko sam odusevljen ovom recenicom. Imam PS3 i osim nogometa s ekipom ne znam kad sam ga zadnji put upalio. |
Ne kuzim koja je prednost tog RAPTRa, osim da ti podesi settingse onako kako ti neces?
|
isto ko i nvidia experience( smetje), nitko te netjera da ga instaliras :kafa:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Gigabyte 7970 Windforce, pa to nemre bit tiše, u životu nisam imao tišu grafičku. Na default postavkama, a bogme i pošteni clock ju ne čini fenom :)
|
nisam promijenio tonu grafika, ali taj windforce je definitivno najtiši kuler kojeg sam posjedovao do sada.
|
Citiraj:
|
In regards of glasnoće, odnosno primjeri tihih HD 7970 / 7950 modela - eto, ekipa je odgovorila umjesto mene, a meni se iskreno nije dalo. Tenkju! :D
|
nakon sto covek koristi tf/wf kuler sve ostalo je glasno. nikakvi safiri i xfx nemaju kaj traziti u tom podrucju i u opisu istih se nesmije koristiti rijec tiho.
|
tf 2 je glasniji od windforcea, pogotovo na višim brzinama.
|
Citiraj:
Meni su XFX-ice ostale zabilježene kao dosta glasne pod opterećenjem ukoliko se žele postići neke malo niže radne temperature. Također me iritiraju s onim naljepnicama na vijcima :suicide: Citiraj:
I Asus zna doći s poštenim hladnjakom ;) Citiraj:
Mislim da je najtiša među tim malo toplijim grafama bila Asusova DCU HD 7950 ali možda griješim, prošlo je dosta vremena od tada :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:23. |