![]() |
3d monitor dilema
Vjerojatno nemali broj ljudi ovdje posjeduje 3d monitor da mi mogu odgovorit iz prve ruke.
Dakle uzeo sam asus 27 incha model vg27ah, zadnji je bio u linksu, pa mi nisu htjeli prezentirat monitor Pa sam se nevoljko ipak odlucio iskrcat tu lovu za njega na sljepo i uzeo ga, sto se tice prikaza je odlican i prezadovoljan sam, 3d je isto mrak sa pasivnim naocalama, e sad posto vidim te nvidia naocale koje su aktivne koliko bi one bile bolje u radu od ovih pasivnih jel itko probao usporedit pa vidjet koliko su bolje, Naravno pricam o 3d vision 2 modelu |
Mislim da ništa od toga jer se radi o pasivnom 3D monitoru...osim ako je nekim čudom netko softwerski omogućio aktivni što bi u konačnici bio promašaj budući da monitor može raditi na samo 70-ak Hz!
|
Monitor je 120hz i u jednom tekstu koji nazalost nemrem nac pise da ima mogucnost pripreme za nvidia naocale, zato i pitam jel bi to bilo nesto bolji prikaz od ovih pasivnih fpr naocala
|
Prouči si razliku aktivni vs pasivni 3D jer oba imaju svoje prednosti i mane, ili odi u trgovinu i pogledaj uživo kako to izgleda!
Osobno radije igram na 120Hz i sa Lightboost-om nego 3D! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:15. |