![]() |
crko disk ...a podaci?
dakle imam u nekoj staroj kanti od IBM desktopa disk a pametno ja nisam radio backup i sad to riklo.
Škljoće i ne želi ga sustav prepoznat. Sad frend veli uzmi novi mehaniku/elektroniku i to je to... Al ja o tome naravno nemam pojma....a htio bi spasit ono unutra mada nije sad o glavu i umrijeti neću ako se nebu moglo. Ima li tko kakav savjet i to a da nije sad preskupo? radi se o Hitachi Deskstar modelu iz 2003. Hvala |
Sorry na upadu, ali ne mogu vjerovati. :D
I ja sam dobio Hitachi Deskstar koji škljoca i ne će ga prepoznati sistem, ali ovaj je iz 2008. Čovjeku su tu slike djece i nije mu problem lova. @all Jel da mu preporučim infolab ili slično? |
Daj ga pitaj jel se može moj s njegovim prošverat ako mu nije problem lova :D
|
Naplaćuju i do 2k KN/GB. Nema šanse, Sorry :D.
|
bokte meni fajla 30kb koju trebam :D
|
http://www.youtube.com/watch?v=8r5pU...ature=youtu.be
sto mislite,jel mu ima ikakvog spasa? :/ |
Citiraj:
|
Citiraj:
Vidi s HelpDiscom, Infolabom i slično, ako ima nešto stvarno bitno gore. A nakon toga po nove diskove, radni i backup. |
@Forace
Naravno da ovisi o vrsti kvara. |
ma ajde...deru naivne ovce...kao idu na suosjećanje da su obiteljske slike neprocjenjive i da im to daje za pravo nabijat cijene...umjesto da imaju dvije tarife: poslovne i privatne.
ali s druge strane ljudi su si sami krivi za ne-bek-up tako da ko nema u glavi ima u novčaniku... |
Citiraj:
Podaci su podaci, posao je isti. Ako misliš da može jeftinije, otvoriš firmu i zarađuješ. |
Citiraj:
|
Mislim da ti fali jedno k poslije dva :goood:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:38. |