![]() |
alat za rastavljanje smartphona/laptopa
gledao sam par videa na temu popravaka laptopa/smartphonea...
Pa vidim da imaju one male plastične alatke koje im služe za otvaranje/razdvajanje komponenti. Jel tko kupovao na ebay-u tak nekaj? Odvijače/kliješta imam, zanimaju me samo te plastike. Našao sam par kom, no svi imaju npr 5 ili 10 ili 12 istih, ja bi neki set, od po npr 2 para svake vrste. Jel tko našao nešto slično? Hvala |
Odi u neki music shop i kupi trzalicu :D Imaš svakojakih, od onih malih kruškolikih do većih pravokutnih :D
|
umjesto te plastike koja se iskreno pohaba na malo "čvršćem" otvaranju ja koristim nokte kažiprsta, uvijek su 2-3 mm dužine i otvaraju sve bez problema :)
inače možeš koristiti i stare sim kartice ili kreditne ( tj. bilo koju karticu toga oblika) |
ja sam kupio te neke jeftine kad sam mijenjao masku na mobitelu i doslovno sam ga bacio nakon jedne uporabe jer je plastika premekana i odamh se spiga..a kako sviram gitaru, mogu ti reći da je trzalica puno bolja ideja (zašto se toga nisam sjetio :S) i vjerojatno se neće tako lako pigat..a imaš ih u music shopovima po 5kn
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:07. |