![]() |
Hp cq58 driveri
Netko drivere za HP compaq cq58-d50sm...ima samo podrška za Win8...meni treba za win7..32bita..
|
jesi uopće probao sa driverima od win8 64? windows update? ID hardvera?
|
Radi sve od win8 osim Ethernet i Wifi ako me sjecanje ne vara.
|
pošto sam se i ja patio s tim sličnim laptopom da bi namjestio win7 moš probat moj način
ja sam posnimao neke drivere sa support stranice laptopa što rade i na win7 ja sam snimio aidu extreme i po njoj našao proizvođača wifi kartice a po tome i drivere za nju ostatak drivera sam poskidao sa sličnog laptopa, samo guglaj hp laptop s istim komponentama, naletit češ na neki što ima win7 support a quick launch opcija za tipkovnicu mi je bila u biosu, ta mi je najviše živaca pojela možda ti ovo neš pomogne |
Citiraj:
|
Sličan model, W7 64bit driveri
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/s...roduct=5273500 |
Citiraj:
|
Dok ne skineš drivere i probaš nećeš znati.
|
Meni treba za 32 bitnu verziju...
|
otpakiraj jedan, unutra ima čini mi se folder 32 i 64 bit
|
I koliko puta treba PONOVO govoriti šta treba napraviti ?
Šta si odradio od gornjih preporuka ? Osim "meni treba" nisi dao ni jedan relevantan podatak osim oznake lapa. |
Riješeno, može lock. Stavljen je win8 sa svojim driverima. Od drugih modela ne odgovaraju driveri. A ni kad skinem neki driver po id-u hardwera ne funkcionira.
|
Radi, sigurno. Izgooglaj po HW ID i naci ces na HP forumima da je vec netko trazio i dobio drivere. Jucer sam zavrsio jedan takav i sve radi na W7.
|
evo pošto se i ja hebem oko wifi-a (cq58-350sm), ralink je kartica u pitanju, probao w7 32/64 i problem nikako rješit. Jel mi sad jedino preostaje w8 ili?? Idem susjedu napravit uslugu kad ono naletim na najveće smeće u svome zivotu, rutinski posao od uru mi se pretvori u čupanje živaca od 7 popodne...
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:35. |