![]() |
Acer Aspire R7 - malo drugačiji prijenosnik
Testirali smo Aspire R7.
|
Ne zvuči loše uopće...Sad koliko bi se u praksi to upotrebljavalo je već pomalo upitno, no svakako zanimljiv koncept.
|
Citiraj:
|
ma slažem se, no ono; razmišljam na glas koliko bih ga JA upotrebljavao na druge načine osim klasičnog lapa...
|
Kako užasno pratim te hibride. Ovo mi uopće ne bi bio loš koncept. Dapače, mnogo mi je cool. Čak i ono da kada je u tablet modu malo nagnut mi je super (odnosno ne smeta iako sa strane izgleda veće). ALI ne mogu mu oprostiti poziciju touchpada i to je to.
|
Kakva je to glupa fora da pravne osobe imaju samo 1g., a fizičke 2g. garancije? To nigdje nisam vidio/čuo i mislim da nije zakonito. Kupac je kupac.
|
Citiraj:
Iako, još uvijek je to Acer tako da nee bi. |
bolje bi bilo da su ugraditi onaj klitić kak na starim ibm modelima
|
Ne znam kako je tebi ruka dizajnirana, ali ja prije prstiju imam tu neku stvar koja se zove dlan. Taj dio obično stoji na ravnom dijelu laptopa gdje je i touchpad dok se neš tipka na dotičnom. Pogotovo ako je u krilu ili si limitiran prostorom. Sa vremena na vrijeme trebam pomjeriti neke stvari sa mišem, a pošto je nezgodno nositi miš svugdje odmah ispod tipkovnice imam touchpad. Da bi došao do ovog dijela iznad tipkovnice ruka mi treba raditi puno nepotrebniji pokret nego do touchpada ispod.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:06. |