![]() |
Derbi u Maksimiru
Kaj mislite kak bude u Maksimiru glede rezultata,i makljaže poslje tekme .Mislim da bu murja ovaj put dobro tamburala po ekipi koja bu radila pizdarije:D
|
ma vec mi polako idu na kurac s ovim neredima
svi - priko navijaca do policije i medija u studio dovedu zajedno kuzea i ciru koji se ka tamo zakace, a posli citan na indexu ili u sportskima ili di vec da su posli zajedno na pice isli i onda se sinoc bozo susec uvridi kad je onaj policajac reka da mediji snose odgovornost najvecu odgovornost snose stimac i mamic, njihove marionete tipa cvetkovic (postoje institucije za borbu protiv dopinga i njima se dopingiranje prijavljuje a ne novinarima) a uvik najebu navijaci i to najcesce oni koji mirno navijaju i gledaju utakmicu i ne puse ova stimceva i mamiceva sranja samo mi jos nije jasno zasto im mediji daju prostor za izvodit takve pizdarije nije valjda da postoje budele koje kupuju novine da bi citali sranja koja ova dvojica izvale |
Novinari su stvarno svi od reda postali žuti!
A najomiljeniji lik mi je definitivno Ćiro! Neznam jeli on postao još luđi cirkusant nego što je bio prije ili se to meni čini zato što je trener glavnog konkurenta mog omiljenog kluba. Sad mi je jasno koliko je Hajdukovcima išao na živac kad je trenirao Dinamo! |
Citiraj:
nije ni mamic nista bolji od njega jedino san primjetija da stimac u zadnje vrime pametno muci puca njemu kurac dok god nakon svakon transfera stavlja koju milju eura u djep a ionako je ciro preuzeja funkciju glavnog klauna u hajduku |
Citiraj:
Svi su oni idioti, sa jedni druge jeb... BTW jel ide ko na tekmu |
dinamo će dobit.
a poslje utakmice neće biti tučnjave zato što će murija biti dobro pripremljena, i nitko se neće usudit započet tučnjavu. to je moje mišljenje !!! :beer: ZED-M - ja sam mogao ići na utakmicu ali mi se baš i ne ide... samo zbog eventualne tučnjave poslje utakmice ili za vrjeme utakmice. |
Dinamo 5:1 Hajduk
|
Citiraj:
Ja idem, valjda bu bilo dobro |
Citiraj:
|
I ja idem na tekmu, al na JUG:smoke:
|
Ja isto dolazim na tekmu i nadam se najboljemu!!!!!:D :beer: :beer:
|
Imam osjećaj da bi moglo biti bitke, ali ne baš previše. Kad nepristran gledatelj (koji ne navija ni za Dinamo ni Hajduk) mislim da Dinamo ima više šanse, ali nikad se nezna. :D Ne pobjeđuje uvijek najbolji.
|
Neće biti svejedno igračima hajduka kad čuju huk sa tribina od 30000 ljudi!
Isto idem na tekmu, sjever. |
0:0 FT.
Komentari? |
Kao što sam si i mislio, sranje bez golova:fuming: Takav nam je nogomet:smoke:
|
Citiraj:
kako san negdi procita - tresla se brda, rodija se mis ni prvi ni zadnji put jos samo da niko nije tija ispast faca i gol zakucat nego da ga ja ravno spica bilo bi nesto |
Nema ništa od nogometa. Niti će ga ikada biti. Svi nam kvalitetni igrači otišli u inozemstvo.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:49. |