![]() |
Vodovod i Kanalizacija - Ogroman Račun
Prije svega Pozdrav svima, imam jedan čudan ali u ovo vrijeme ogroman problem. Danas mi bio iz VK očitavat brojilo potrošnje vode i kaže da je potrošeno 172 kubika vode. Ja gledam na koju caku toliko se ne potroši ni u godinu dana i on tvrdi da je pukla negdje cijev. Ajde okej raskopat ću svoje i od susjede dvorište jer to moram da dođem do brojila i vidit dali je gdje puklo, no ono šta mi je puno važnije i jednostavno katastrofa platiti taj račun. Dali ima neka rupa u zakonu ili nešto čim se može dokazat da se plati naprimjer dupli prošli račun a ne račun za 172 kubika koji je otp 2000kn ?
|
sve nakon brojila je privatno i vodovod nije briga kolko i kak se trosi :)
raskopaj, saniraj cijev i nakon toga se probaj nagoditi za placanje u nekoliko rata. jbg, nama cijev pukla u varazdinu i u zagrebu, u oba slucaja smo morali sve platiti jer je puklo nakon brojila budući da je sad vise-manje susno razdoblje, trazi dio zemlje koji je neobicno vlazan. Tak smo se mi rjesili muke kopanja po duzini od oko 100m. |
Izgleda da nema druge :/ .. debilana..
|
Desilo se je i meni isto na vikendici na moru.
Pisali smo neku molbu pa su nam odobrili placanje u ratama. Probaj i ti tak nekaj. Ili odes tamo na salter pa popricas sa voditeljem ili kime vec kaj ima takve ovlasti. |
Citiraj:
Nisi osjetio pad pritiska, pa to je 5/6 m3 dnevno potrosnja? :stoopid: |
A gledao sma brojeve, sve paše.. nije bio pad :/
|
Au, nažalost kao što ljudi kažu, cijevi nakon brojila su tvoje.
Ja sam imao sreće da je puklo brojilo pa je vodovod platio (tj. oprostio) punjenje novog podrum-bazena. :D |
Napiši dopis u kojemu sve fino objašnjavaš i tražiš otpis potraživanja. To nije realna potrošnja.
Kolega je imao istu stvar i jednim lijepim dopisom si je uštedio par somića kuna. :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:04. |