![]() |
Problemi leadtek 6600gt tdh extreme u SLI
Nedavno sam kupio jos jednu Leadtek 6600 gt tdh extreme pci karticu kakvu vec i imama u komp,sad kad stavim u sli mod perfomance su vidljivo bolje bez daljnjega, ali zasto je u postavkama temperatura 1 kartice 70-75 stupnjeva a druge 49-52, jeli ima to neke veze sa driverima , instalirao sam nove drivere sa nvidijevih stranica.I jos jedna stvar koja mi se dogada je u igri Area 51 , upocetku kad startam igru sve je ludilo , medutim nakon nekog vremena pocne po ekranu stvarati , umjesto textura zelene kocke koje se pale i gase, itako sve vise i vise, jeli to ima veze sa grijanjem ili???
ako neko ima kakvu ideju unapred zahvaljujem |
Lipo ti prodaj te kartice i kupi jednu 6800 gt pa ćeš bit na miru.I imat ćeš veći FPS
|
de ne seri ako ne znaš čovjeku odgovorit!
:rambo: |
Ja idem nekom logikom, ova gornja je zagrijanija jer nema odkud "vuć" hladan zrak, a hladan zrak pada na dno kućišta, kojeg ova doljnja koristi i hladi se, zato su različite temperature, stavi neki 80 ili 120 mm vent nek puše u njih i amen....
Nadam se da ne širim dezinformacije, ali mi se ovo čini jedino logički :) EDIT: eh da, i ove zelene kockice su artefakti, i imaju veze sa grijanjem kartice, kad ti se opet pokažu, probaj taket cooler grafičke i javi kojeg stupnja su opekline na prstima :D |
Prva grafa ti se više grije zato što je u prvom slotu to se obicno sredi da ju prebaciš u drugi slot , pošto ti imaš dvije hebiga.
Probaj skinut novi bios pa fleshaj. |
sve ti je receno...o zelenim tockicama iliti artifaktima, o temp zasto je rezlika...(+ da se na plodini grije prva kartica-donja i ona gornja vuse od nje taj vruci zrak...)vent ce to sredit...
ps za sli ti moraju grafe bit = tj ista revizija isti bios...pa si i to pogledaj:beer: |
probaj si napravit i neki propuh u kučištu ak ga nemaš to ti može dosta spustiti temp.
|
Prvo si stavi jedan vent na prednjoj strani da ti upuhuje zrak a jedan na stražnjoj strani da ispuhuje to ce ti puno pomoc ak to nisi vec napravio.
|
sta se tice ventilacija tonije problem s obzirom na kuciste jer dvije 120-tice su s boka grafulja i dvije na guzici koje rade u kombinaciji za ispuhavanje i upuhavanje ali cu probati sa biosom thx.
|
kolko sad imas 3dmarka?
|
mislim da bi trebo oko 7k imat?:confused:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:11. |