![]() |
ATI Catalyst 13.8 Beta
Za vlasnike Crossfire rješenja:
Link na changelog Citiraj:
Download - Mobility |
Preduhitrio si me za pola sata, baš sam i ja htio temu otvorit čudilo me da nitko nije još.
Instalirao sam drivere i malo provrtio igre kod kojih sam primjećivao microstuttering ponajviše - Hitman Absolution i Tomb Raider. I čini mi se da se stanje lijepo popravilo i kod dobrih starih 5850 :) Apsolutne pohvale AMD-u kako se suočio s problemima i krenuo u pravom smjeru njihova rješavanja, makar i nakon toliko vremena. EDIT: Sad odvrtih i Sleeping Dogs benchmark koji je serija onako letećih kardova određenih scena i oduševio sam se! Apsolutno fluidno! Taman sam razmišljao o umirovljenju ove dvije 5850 i prelazak na 7950, ali ovaj driver me baš ugodno iznenadio i odgovorio :) |
Tko zna jel bi ovo radilo na hibridnom Crossfireu ili mora biti čisti Crossfire...
Dok ulovim cajta stavljam na lap pa testiram :D |
|
Ne znam dal neko ima isti problem, ali Google Earth sa 13.8 DX akceleracijom ne radi (na najnovijoj verziji i onoj iz 2011).
Ostalo sve 5. |
Evo ja sam slučajno naletio na još jedan problem s ovom betom - Crysis 2 Maximum Edition ima sprčkane teksture sa HD7770 kad se object detail postavi na Ultra. Ne znam da li je netko s drugim grafičkim čipom naletio na isti problem. S druge strane, na 13.4 WHQL nema takvih problema.
|
jesi li probao verziju 2 ovog drivera?
http://www.guru3d.com/files_details/..._download.html |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:00. |