![]() |
17.3 led na 15.6 laptopu?
trebam isprobati jedan led lcd od 17.3 pa me zanima dali se može isprobati na laptopu u koji ide 15.6" led lcd, da ne bi riknio laptop slučajno
|
Slobodno probaj, ništa se ne bi trebalo pokvariti. Provjeri kako se uključi vanjski monitor na laptopu, obično funkcijska i neka tipka.
|
Laptop radi to znam sigurno, star par mjeseci samo treba zamjeniti lcd, pa am mislio usput isprobati i taj 17.3 lcd. Ako netko zna sa sigurnošću da neće ništa biti laptopu nek javi, ne bih ga htio s*ebat :).
|
Čekaj misliš spojiti lcd od laptopa 17,3 na 15,6 laptop?
Ako ćeš to napraviti onda laptop nećeš sjebati, ali ćeš sjebat lcd. Ne odgovaraju uvijek pinovi od flat kabla na sve monitore |
Pozz, nemoj to raditi ima Mortal pravo, mada u principu nebi smjelo ništa biti ali rađe nemoj, pa spoji ekran na 17,3 na koji ga moraš ugraditi, jer ne vidim smisao zašto bi spajao 17,3 na 15,6 laptop, dali se želiš uvjeriti da stari ekran ne radi ili što????
|
Nije za ugradnju nego za prodaju taj ekran, a ne bih ga htio slati čovjeku prije nego se uvjerim da radi. U tom je caka i zato sam pitao dali bi šljakalo.
Hvala na odgovorima dečki, pričekat ću onda dok ne naiđe neki 17.3 za probu. |
ne znam za ove LED ali na one stare 15,4 sam trpao sve što je imalo 30pinski konektor i konektor za lampu :)
|
pa da to je moglo bez problema, jednom sam samo naišao da ne radi kako treba u nekom lenovu
|
gledao sam sad kabel od 4710s i 4515s..izgledaju skroz identično, pa sad...probat ili ne :)
|
hvala za info, kad mi sljedeći put naleti neki ispravni sa ledom isprobam onda
|
Ja sam isprobavao na LCD displayevima za NB 15,4" i 17,3" mješat i uspješno bi radili
|
a evo da i ja potvrdim, hp 4510s i na njega kačio 17,3" ekran i radi :)
|
Citiraj:
|
ajde fino da ledovi rade, da znam za ubuduće
ja sam probao jedan 17" na 15.4 laptopu i nije radio, upali se pozadinsko osvjetljenje ali bez ikakve slike, kasnije taj isti 17" na 17 laptopu i radio normalno 15.4 lap je ispravan i služi mi za isprobavanje 15.4 ekrana, neki fujitsu siemens |
taj fujitsu ti ne podržava veću rezoluciju od 1280*800 pa zato nije davao sliku
|
bravo, nije mi ni palo na pamet, je neki levi fs je bio
još mi bilo čudno kak neće, al nisam se previše zamarao |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:28. |