![]() |
ah ta vojska..
moram da se pohvalim kako sam dobro prošao sa služenjem vojnog roka, zatražio sam civilno cluženje i ubacio se u jednu udrugu gdje mi je sada posao da 8 mjeseci sjedim za kompom (naravno sa dsl-om) i to je to , ponekad ako treba nešto prevesti s eng na hrv i to je to..
u biti dream job.. :burn: :burn: kakva su vaša iskustva s vojskom ili ako još niste u tim godinama planirate li u normalnu ili kao ja??:beer: :beer: |
Poslije faxa isto planiram u civilnu ako je uopce bude do tad...
|
Civilna isto poslje faksa ali i ako bude tada služenja vojiske biti će 3 mj. znači civilno 4 mj.
|
hehe pa šta će naši zapovjednici i ostali galavaši ako tako nastavimo, kome će oni zapovijedati??:D :D
|
Evo me u Ministarstvu kulture, radim na helpdesku, ostala mi tri tjedna...Definitivno civilka. :)
|
Ja svojih 10. mjeseci odgulio prije 10 godina.
|
rijesio vojsku prije jedno 4 god a nisam ju sluzio :D
|
Ekipa kakvi ste vi to frajeri, pa svi bi u civilku kaj bas nitko nebi u normalnu:D :) :D
|
ja sam u Ministarstvu zdravstva...;)
još 2 mjeseca i gotovo...:D |
Punih 10 mjeseci torture prije 7 godina.
tada je jos bilo zapovjednika koji su mislili da smo u ratu sa Slovenijom. PTSP i taj shit. Uzas. |
kako se čini u ovoj našoj "normalnoj" vojskci više nema ni v od onoga što se nekada zvalo vojska i biti vojnik..
kad samo čujem komentare onih koji su prošli nedavno kroz to.. :smoke: |
Civilka u općini
Završio pred mjesec dana Dosada,cijeli dan bio na netu,zgadio mi se net :D i malo se javljao na telefon jedino sam radio full time 7 i po do 3 i po,srijedom do 5,užas |
normalna ipak mislim da je to jedino mjesto di bi se ja mogo udebljat...:smoke:
|
u civilki do kraja godine :D
|
Citiraj:
Šta niko ne osjeća dug prema domovini:) Treba vas u JNA:clap: |
Citiraj:
|
Pa onda se prijavi. Reci da osječaš neodoljivu potrebu za stražarenjem i sigurno će te primit:D
|
odgulio svoje i to još s petokrakom na čelu 90/91 u sloveniji. i još me onaj njihov ratić zalomio.
|
najvjerojatnije ću ić na civilku, al tek nakon faksa.
|
Odgulio svojih 10 mjeseci prije 7 godina. prekrasnih zadnjih 6 mjeseci u Zadru ( od ožujka do rujna).
|
kako sada stvari stoje ja cu u "normalnu" vojsku di i inace muskarci idu
|
definitivno civilka :):)
e sa ste stavi pod obrazlozenje zasto hocete civilnu?? ja neznam sa da pisem :) |
Citiraj:
Moj stari zna reći: Dok nisi bio u normalnoj vojsci nisi muškarac!:rambo: |
Citiraj:
|
ma tvoj stari isao u JNA prije nekih 30 ili vise godina ofa vojska vise nie sa je nekad bila,,,,,,, i to je samo 6mjeseci crne rupe u zifotu bezveze ides u vojsku= nepostojis,,,,,,,,
ides u civilnu 2mjeseca vise nego u obicnu vojsku ali si zif,,, radis sve sa i prije to je samo kao da ides u skolu ili na posao,,,,, no sa je najvaznije skroz si sa sfojim PC-em :):) |
ja se nadam da ce ukinut obveznu vojsku dok ja dodem na red;)
ak i bude ici cu civilno Treba uvest samo profesionalnu vojsku ko i svagdje na svijetu |
Citiraj:
definitivno postanes muskarac nakon tog ah da kad netko vikne skoci ti skaces bez da pitas koliko visoko ili daleko...... jep izgradis svoje ja i ojacas karakter |
najajači doživljaj koji sam čuo od prijatelja koji je završio..
bio je sad zimus u vojsci i kaže: vani -5 stupnjeva, dan i noć prije toga padala kiša a oni marširaju u planinu na kampiranje, i naravno taj narednik im naredi nešt kao "neprijatelj, svi u zaklon" ili sl. kad ono pokraj njih samo ogromne bare pune vode i blata i naravno morali su se baciti u to a nakon toga provesti cijeli dan u toj odjeći hodajući do vrha gdje su postavili kamp.. pa da kažem ne mrzim se baš toliko da si priuštim tako što..:rolleyes: :rolleyes: bolje meni uz kom i uz pce:) :D |
wrong post
|
Citiraj:
u biti samo napiši neke gluposti da uvjeriš ove u zg. navedeš vjerska i moralna uvjerenja:D :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:02. |