![]() |
BF2 stekanje
Jel se kome desava dok trci ili nesto da zasteka u smislu da lik sam nastavi trcat ili vozilo da ide...
kao da tipkovnica zasteka... stvarno je iritantno do bola, pogovo kad dode lik ispred mene a meni samo produzi ravno i naravno da me neki noob ubije... |
Re: BF2 stekanje
Citiraj:
Vidis vidis, tu gresku mi ima recimo Caffe software za internet caffe. kad igram preko njega,steka na taj nacin,kad igram bez njega,sve radi ok. Za svaki slucaj, minimalac ti je 768 rama da bi igra radila bez problema. Da nemas mozda neki soft koji ti prcka po LAN-u,vezi? Bilo kakav limiter ili slicno? |
ma steka i u single i multiplay...
imam a64 3000+,1gb rama, x800...... nebi smjelo steka bem mu misa... al ne kuzim do cega je to |
Citiraj:
|
5.8
|
Citiraj:
Budem sutra instalirao onaj demo pa ću vidjeti kak dela na XL. Imam isto 5.8 |
Re: BF2 stekanje
Citiraj:
|
Citiraj:
za 5.8 pise bas da ispravlja greske u bf2 i x800... pregrijavanjenije problem... imam venice na 2.7, grafa na 420/1000, mem na 490mhz 2.5-3-3-7...i nista se ne grije.. proc 30stupnja load, grafa 38max...itd... a ista stvar je kad je sve i na default... na sve high, i na sve low ista stvar... negdje sam citao da zvuk uzrokuje te gluposti, pogotovo ac97, a ja imam taj integrirani... ak je tko uspio rijesiti taj problem nek javi.... ne pomaze ni birasanje cacha od optimiziranja u bf2... |
Daj mi reci, koje hlađenje imaš kad ti je venice na 2.7 GHz na loadu 30 stupnjeva?
Da znam kaj da kupim sljedeće |
Citiraj:
korisim ac silencer 64 ultra...na grafi ac ati silencer 4, kuciste cm centurion5 dobro provjetreno sa 3 x 12cm venta... otvorena bocna stranica non stop... |
Citiraj:
Bit će onda nekakav propuh u planu Sorry na offtopicu |
Citiraj:
|
evo, stavio sam mem na 2T i sad radi bez laga...
malo glupo al ajd |
Citiraj:
:D :D :D E, ovo je dobro:) |
I mene hebe ista stvar,instalirao sam igru stavio na max detalje 1024*748 i prvih par dana igra letila ko luda.Sad odjednom staje ko da fali rama a sve je isto ko prije nisam stavljao nikakav novi software nisam pobro virus drkao po tajminzima ništa...
|
Citiraj:
btw evo moram: to vam je kad kupujete ATi grafe:D a yep, igra preporucuje nVidija grafe (100% neki deal, ajd dat cemo vam lovu da malo oglancate igru za nVidijine karte:D ) pa ono...a i demo dolazi sa driverima od nVidije lool:D |
Citiraj:
Pa ne znam baš da je do kartice ja igram na 6800gt i A64@2600 sa giga rama |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:29. |